Popis nehnuteľnosti

Bosen Group Vám ponúka exkluzívne na predaj 2-izbový byt v obľúbenom výškovom projekte Manhattan na Račianskej ulici v Bratislave.

PROJEKT: Je postavený z kvalitných materiálov a získal prestížne ocenenie Stavba roka 2010. Nachádzajú sa v ňom 3 rýchlovýťahy (z toho jeden nákladný) a reprezentatívna recepcia s nonstop servisom. Priamo v bytovom dome sa nachádza fitness centrum, salón krásy, reštaurácia a dizajnová párty miestnosť, ktorú môžu využívať vlastníci bytov na rodinné oslavy, stretnutia, či ako herňu pre deti.

VIRTUÁLNA PREHLIADKA: https://my.matterport.com/show/?m=jZpcFoiCE6r

BYT: Plocha bytu je 69,1m2, z čoho byt je 63,4m2 a loggia 5,7m2. Nachádza sa na 17. poschodí z celkových 26. Orientovaný je na juho-západ, vďaka čomu poskytuje krásny výhľad na mesto. Byt je kompletne vybavený moderným nábytkom a je plne klimatizovaný. 

DISPOZÍCIA: Pri vstupe sa nachádza priestranná chodba so vstavanou šatníkovou skriňou, technická miestnosť, kde je sušička a práčka, samostatná toaleta a kúpeľňou s vaňou. Priestranná obývacia izba je spojená s kuchyňou, jedálenským kútom a má výstup na zasklenú loggiu. Priestranná spálňa s veľkoformátovými oknami a dostatkom prirodzeného svetla disponuje vstavanou šatníkovou skriňou a taktiež výstupom na loggiu.

LOKALITA: Bytový dom MANHATTAN sa nachádza v širšom centre Bratislavy, na úpätí Malých Karpát, hneď pri nákupnom centre Slimák a neďaleko obchodného centra VIVO, Centrál. Táto lokalita poskytuje úplnú občiansku vybavenosť a vynikajúce dopravné napojenie na hlavné cestné ťahy. Miesto, kde budete mať na dosah celé mesto, avšak stále si zachovalo svoj príjemný charakter s množstvom zelene. Pár minút pešo nájdete ihriská, škôlku, školu. Priamo v bytovom dome sa nachádza reštaurácia, fitness, beauty salón, neďaleko zastávka MHD, potraviny a obchodné centrum.

PARKOVANIE: K bytu prislúcha garážové parkovacie státie. Pre návštevy je dostatok miesta v okolí domu v zóne PAAS.

CENA: 270.000€ + 25.000€ garážové parkovacie miesto

BYT JE VOĽNÝ IHNEĎ

V prípade záujmu, či akýchkoľvek otázok ma prosím neváhajte kontaktovať.

NEDOVOLALI STE SA? Pošlite SMS s označením bytu, o ktorý máte záujem-ozvem sa Vám naspäť.

MAKLÉR: Bc. Sofia Babylonská  
                        +421 948 780 469
                        babylonska@bosen.sk

Realitná kancelária MKRE je členom BOSEN GROUP a Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

 

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      5588652
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Byty
  • Druh nehnuteľnosti :
      2-izbový byt
  • Celková cena :
      270 000 €
  • Jednotková cena:
      3 907 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : Račianska
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Bratislava-Nové Mesto
  • Kraj : Bratislavský
  • Okres : Bratislava III
  • Štát : Slovensko

BOSEN Bratislava