Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj slnečný, rovinatý pozemok o výmere 628 m2, v obci Zuberec, pod Roháčmi. Pozemok sa nachádza v blízkosti vybudovaných rodinných domov a momentálne je vedený na liste vlastníctva ako trvalý trávny porast.

K pozemku vedie obecná, štrková, dobre prístupná cesta. Z pozemku je krásny výhľad na Roháče a kopce Západných Tatier. Nachádza sa vedľa cesty vedúcej do Oravíc a zároveň hneď vedľa cyklotrasy vedúcej popri Studenom potoku .

Územno - plánovacia informácia (pre možnosť výstavby) k danej parcele bola vyžiadaná, zatiaľ nie je k dispozícii. V blízkosti pozemku je uložená elektrika. Pre samostané pripojenie odberného miesta do distribučnej sústavy SSD je potrebné zo strany zákazníka podať žiadosť o určenie podmienok a o uzatvorenie zmluvy o pripojení . Voda je momentálne dostupná vlastným vrtom a odpad je možné riešiť žumpou.

LOKALITA:
Zuberec je obec v Studenej doline, na pomedzí Západných Tatier a Skorušinských vrchov, na sútoku Bôrovej vody a Studeného potoka. Leží na ceste II/584 z Podbiela do Liptovského Mikuláša a je vzdialená 20 km južne od okresného mesta Tvrdošína a 33 km severne od Liptovského Mikuláša a 26 km juhozápadne od poľsko-slovenského hraničného priechodu Chochołów – Suchá Hora.

V blízkosti v Spálenej a Roháčskej doliny sa nachádza významné lyžiarske stredisko Zverovka – Spálená a turisticky atraktívne Múzeum oravskej dediny. Celoročne sú lákadlom termálne premene v Oraviciach a veľký termálny park v poľskom Chocholove. Obec má plnú občiansku vybavenosť - Základnú a materskú školu, obchody, reštaurácie a zabezpečenú zdravotnú starostlivosť v susediacej obci Habovka.

VÝHODY:
Slnečný, rovinatý pozemok vhodný na umiestnenie stavby - domu, mobilného domu či chaty (po úradnom potvrdení cez UPI)., blízkosť lyžiarskeho strediska a termálneho kúpaliska

NÁZOR MAKLÉRA:
Pozemok sa nachádza v turisticky vyhľadávanej a obľubenej lokalite, hlavne pre blízkosť západných tatier s lyžiarskými strediskami a termálneho kúpaliska Oravice. Atraktivitu lokality okrem krásnej prírody dopĺňa aj vynikajúca občianska vybavenosť - tým pádom je lokalita vhodná aj na trvalé bývanie, ale aj dobrá dostupnosť do okolitých obcí - 15 min autom do Nižnej a 25 min na Liptov do Liptovskej Sielnice k najväčšej vodnej nádrži na Slovenku - Liptovská Mara.





Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0911 288 853 alebo na slavomiraploransky@haloreality.sk. ID ponuky: TS-65860.

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

V PRÍPADE, ŽE POTREBUJETE NAJSKÔR PREDAŤ VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ, NECHAJTE NÁM KONTAKT A MY VÁM POMÔŽEME VYMENIŤ TERAJŠIE BÝVANIE ZA NOVÉ.

U NÁS MÁTE ISTOTU: --------------------------------------------------------
- prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ
- na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov
- pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti
- profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi
- už vo väčšine lokalít robíme aj 3D skeny, videoobhliadky a pôdorysy nehnuteľnosti
- inzerujeme na viac ako 200 portáloch
- zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona
- poradíme vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť
- bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami
- pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS
-----------------------------------------------------------------------------
Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete viac ako 1 500 aktuálnych ponúk.

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      5409513
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Stavebné pozemky
  • Druh nehnuteľnosti :
      Rekreačný pozemok
  • Celková cena :
        Cena v RK
  • Jednotková cena:
        Cena v RK

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : -
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Zuberec
  • Kraj : Žilinský
  • Okres : Tvrdošín
  • Štát : Slovensko

HALO reality Slovensko

Podobné nehnuteľnosti

#
  • Predaj
Člen NARKS
... Realitná kancelária Romantické chalupy, s.r.o.
#
  • Predaj
Člen NARKS
... Realitná kancelária Romantické chalupy, s.r.o.
#
  • Predaj
... BALAŽI REAL ESTATE s.r.o.