Popis nehnuteľnosti

IBA U NÁS! RADO Reality Vám ponúka na predaj 5 izbový rodinný dom s bazénom v obľúbenej lokalite, v Trenčianskej Turnej.

Dvojpodlažný dom s podlahovou plochou 219 m2 postavený v roku 2005 stojí na pozemku s rozlohou 651 m2. Pozemok s terasou, vonkajším krbom, záhradou a bazénom ponúka príjemný priestor na trávenie času s rodinou či priateľmi, o súkromie sa stará bohatá výsadba stromov a zelene.

Tento rodinný dom ponúka aj možnosť viacgeneračného bývania, nakoľko je na každom poschodí bytová jednotka. Je ideálnym riešením pre rodiny, ktoré chcú žiť spoločne, no zároveň si chcú dopriať vlastný priestor a súkromie.
Vďaka strategickej polohe a dobrej napojiteľnosti na diaľnicu D1 je to aj vynikajúca investičná príležitosť.

Dispozične pozostáva z 2 podlaží s jedným vstupom.
Na prvom nadzemnom podlaží je:
- veľká vstupná chodba
- kuchyňa s jedálňou
- priestranná obývacia izba s krbom
- spálňa
- komora
- kúpeľňa so sprchovým kútom a toaletou
- úložný priestor pod schodiskom
- schodisko
- garáž
- technická miestnosť
Prakticky umiestnená kuchynská linka po oboch stranách poskytuje dostatok úložného aj pracovného priestoru. Nájdete v nej plynový sporák, elektrickú rúru či komínový digestor. Okno nad umývadlom dodáva pracovnému priestoru prirodzené svetlo a zároveň ponúka výhľad priamo do záhrady s bazénom. Jedáleň s okrúhlym stolom a množstvom okien s výhľadom na zeleň, aj obývacia izba s francúzskym oknom a výstupom na terasu sú krásne presvetlené. Dominantou veľkej obývacej izby je krb, ktorý najmä počas chladných večerov dodáva nielen teplo, ale aj umocňuje rodinnú pohodu. V spálni je vstavaná skriňa so zrkadlom a množstvom odkladacieho priestoru. V kúpeľni so sprchovým kútom a toaletou je priestor aj na práčku.

Na druhom nadzemnom podlaží je:
- priestranná chodba
- 2 izby
- kuchynský kút spojený s obývacou izbou s výstupom na balkón
- komora
- veľká kúpeľňa s rohovou vaňou, sprchovým kútom a toaletou.
Moderný kuchynský kút s elektrickým sporákom a varnou doskou je doplnený barovým pultom, ktorý prirodzene prepája tento priestor s obývacou izbou a zároveň slúži ako jedálenský stôl. V obývačke je rohová sedačka, konferenčný stolík a TV skrinka.
V prvej izbe je vstavaná skriňa a posteľ, v druhej, väčšej izbe s výstupom na balkón je úložná skriňa a komoda. V priestrannej kúpeľni je rohová vaňa, sprchový kút, toaleta a tiež priestor na práčku. V chodbe je výlez so sťahovacími schodmi na pochôdznu povalu, ktorá slúži ako odkladací priestor.

Záhrade plnej zelene a ovocných stromov dominuje bazén. V nadchádzajúcich horúcich letách ponúkne novým majiteľom vítané osvieženie. K dispozícii je aj vonkajší krb a príjemná slnečná terasa.

Dom je vykurovaný pomocou plynového kotla Buderus, ktorý je umiestnený v technickej miestnosti.
Má sedlovú strechu pokrytú kvalitnou strešnou krytinou značky Bramac. Je napojený na všetky inžinierske siete: elektrina, plyn, kanalizácia, obecný vodovod a na pozemku sa nachádza aj studňa. Mesačné náklady na plyn (kúrenie, TÚV, varenie) a elektrinu sú vo výške cca 100,- eur.
Vstupná brána na pozemok aj garážová brána sú na diaľkové ovládanie. Garáž je pre jedno auto, na príjazdovej ceste pohodlne zaparkujete ďalšie dve autá.

Link na virtuálnu prehliadku: https://my.matterport.com/show/?m=LmMG1j3FRz5

[b]Výnimočná lokalita:
Trenčianska Turná[/b] je príjemná obec nachádzajúca sa približne 5 km južne od mesta Trenčín, v krásnom podhorskom prostredí. Jednou z hlavných výhod tejto lokality je jej strategická poloha a výborná dopravná dostupnosť. Obec má dobré napojenie na diaľnicu D1, čo umožňuje rýchlu a jednoduchú cestu do okolitých väčších miest, vrátane Trenčína, Bratislavy, či Žiliny. Toto napojenie ocenia najmä ľudia, ktorí pracujú v mestách, ale preferujú bývanie v pokojnejšom prostredí.
Okolitá príroda ponúka príležitosti na turistiku, cyklistiku a relax v krásnom prostredí.
Obec má kompletnú občiansku vybavenosť, nachádza sa tu základná škola s materskou školou, potraviny COOP jednota, lekáreň, lekári, veterinár aj reštaurácia.

V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti ma neváhajte kontaktovať:

Mgr. Zuzana Luprichová
RADO Reality Group
Tel.: +421 903 400 463
E-mail: info@radoreality.sk

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

RADO Reality Group je ocenená Realitnou úniou ako najlepšia realitná kancelária na Slovensku za rok 2022. Okrem iného sme držiteľmi ďalších 4 prestížnych ocenení.

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      5159841
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Domy a chalupy
  • Druh nehnuteľnosti :
      Rodinný dom
  • Celková cena :
      379 000 €
  • Jednotková cena:
      1 731 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : Trenčianska Turná
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Trenčianska Turná
  • Kraj : Trenčiansky
  • Okres : Trenčín
  • Štát : Slovensko

RADO Reality

Podobné nehnuteľnosti

#
  • Predaj
Člen NARKS
... Realitná kancelária Romantické chalupy, s.r.o.
#
  • Predaj
... ADVOCAT REAL, s.r.o.
#
  • Predaj
... Nové bývanie – realitná kancelária, s.r.o.
#
  • Predaj
Člen NARKS
... A-Z REAL spol. s r.o.

Na predaj objekt v Podunajských Biskupiciach- Bratislave II.

Devätinová, Bratislava-Podunajské Biskupice

  • 747 m2
#
  • Prenájom
Člen NARKS
... A-Z REAL spol. s r.o.