Popis nehnuteľnosti

Dvojpodlažná murovaná rekreačná chata so zariadením na 300 m2 pozemku v osobnom vlastníctve Štrkovisko obec Jakubov, okres Malacky - Záhorie  

Hľadáte ideálne miesto pre oddych, mimo ruchu mesta, no stále v pohodlnej dostupností ? Predstavujeme vám výnimočnú rekreačnú chatu v obci Jakubov, len 50 metrov od krásneho štrkoviska, kde si môžete vychutnať pokoj a pohodu. Táto lokalita je len 10 km od Malaciek – okresného mesta a cca 40 km od Bratislavy, čo z nej robí skvelú voľbu pre víkendové úniky či dlho-dobejšiu rekreáciu.

Nehnuteľnosť:


Rozloha: Dvojpodlažná murovaná chata s úžitkovou plochou 100 m², ktorá zahŕňa aj suterén, pivnica s 2 vchodmi a dvomi miestnosťami.
Pozemok: Chata stojí na pozemku o výmere 300 m², šírka 12m x 25m dĺžka, zastavaná plocha 39 m², pravidelného tvaru, rovina, 
Bezpečnosť: Vybavená alarmom s GSM komunikátorom, ktorý umožňuje ovládať elektrické vykurovanie na diaľku.


Dispozícia chaty:


Prízemie: Kuchynka, WC so sprchou, toaletou a priestranná obývacia miestnosť, ideálna na spoločné posedenie pri krbe s rodinou či priateľmi
Podkrovie: Dve útulné spálne s prístupom na balkón  – každá zo spálni ma samostatný balkón + samostatná toaleta na poschodí   
Vykurovanie: Krb s prieduchom na poschodie a tri elektrické ohrievače zabezpečia komfort aj v chladnejších mesiacoch.


Vybavenie a pozemok:


Elektrina: Chata je napojená na trojfázovú elektrickú prípojku.
Voda: Úžitková voda z vlastnej, vŕtanej studne s hĺbkou 15 m, ako je vidno z fotiek a videa – elektrický bojler na teplú vodu v suteréne – technická miestnosť
Plyn – plynový sporák v kuchyni
Exteriér: Na pozemku sa nachádza vjazd pre jedno auto, dve vyhradené parkovacie státia sú pred chatou pozdĺžne s prístupovou cestou. Súčasťou vybavenia je murovaný krb s novým altánkom, septik, nové ríny a zvody.
Oplotenie: Pozemok je kompletne oplotený a zaevidovaný v katastri nehnuteľností so súpisným číslom, riadne skolaudované s potvrdením so stavebného úradu + celá dokumentácia k objektu.  


Táto nehnuteľnosť predstavuje skvelú investíciu do vášho oddychu a pohodlia. Nezmeškajte príležitosť vlastniť túto nádhernú chatu v srdci prírody, kde môžete načerpať nové sily a užívať si voľné chvíle v kľude a tichu.

Lokalita a Občianska vybavenosť:

Jakubov je vyhľadávaná a pokojná obec nachádzajúca sa v blízkosti Bratislavy, čo poskytuje ideálnu kombináciu pokojného vidieckeho života a dostupnosti mesta. V obci nájdete základnú občiansku vybavenosť vrátane školy, škôlky, futbalové ihrisko a detské ihriská, potraviny Coop Jednota, pošta, zdravotné strediska, kostol, knižnica, pohostinstvá, bufety. Okolie ponúka množstvo príležitostí na voľnočasové aktivity, ako sú turistika, cyklistika – blízkosť Moravskej a Záhorskej cyklomagistrály. Rybolov v blízkych vodných plochách. Dopravné spojenie do Bratislavy je zabezpečené pravidelnými autobusovými spojmi, čo zabezpečuje rýchlu a pohodlnú dostupnosť do mesta. Malacky 14 minút autom, BA 30 minút. Malacky majú kompletnú občiansku vybavenosť okresného mesta.

Pohodoví susedia, pokojná lokalita, príroda naokolo chaty.  

Rozhodne odporúčame vidieť a tešíme sa na záujemcov.

Nehnuteľnosť je aktuálne k dispozícii, financovateľná hypotekárnym úverom a kúpou voľná.

Nízke prevádzkové náklady  

Cena = 109 990€  ku ktorej bude pripočítaná odmena za prevod vrátane kompletného právneho a realitného servisu

RENAMI s.r.o. - maklér : Patrik Gróf

e-mail: patrik.grof@renami.sk

Tel.: +421 915 737 389

ŠTANDARD KTORÝ ZÍSKATE ZDARMA:

PORADENSKÝ SERVIS: - komplexné hypotekárne poradenstvo spojené s poskytnutím HÚ (výber najvhodnejšieho bankového produktu s najvýhodnejšími podmienkami pre Vás, spolupracujeme so všetkými bankami)

OCHRANA FINANČNÝCH PROSTRIEDKOV: - poradenstvo pri ochrane finančných prostriedkov (hotovosť, HÚ, vinkulácia, notárska úschova atď)

PRÁVNY SERVIS: - právne poradenstvo, preveríme právny stav a ťarchy, - vypracovanie rezervačných zmlúv, zmlúv o budúcej kúpe, vypracovanie Kúpnych zmlúv, nájomných zmlúv, zmlúv o krátkodobom nájme, vypracovanie Dodatkov k zmluvám, Plnomocenstiev, vypracovanie Protokolu o odovzdaní bytu do vlastníctva Zaplatíme za Vás: - správne katastrálne poplatky v sume 66 € za návrh na vklad vlast. práva do katastra nehnuteľností, - hradíme podpisy na kúpnych zmluvách, hradíme poplatok za vyzdvihnutie LV použiteľného na právne účely.

Spoločnosť RENAMI s.r.o. je OVERENÝM ČLENOM Realitnej únie. COPYRIGHT RENAMI s.r.o. – Fotografie, video, obrázky a texty sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Renami s.r.o..

Pozrite si video

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      4919166
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Domy a chalupy
  • Druh nehnuteľnosti :
      Chata, chalupa
  • Celková cena :
      109 990 €
  • Jednotková cena:
      - / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : Štrkovisko
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Jakubov
  • Kraj : Bratislavský
  • Okres : Malacky
  • Štát : Slovensko

Renami s.r.o.

Naposledny pridané

  • PRENÁJOM 2-izbový byt, Staré Mesto, Haviarska ul.

    Haviarska, Košice-Staré Mesto

    590 €Mesačne

  • PRENÁJOM - PRIESTORY 100-120m2, ŽILINA.(N017-28-MOPR)

    Holého, Žilina

    1 000 €Mesačne

  • PRENÁJOM KANCELÁRSKYCH PRIESTOROV, ŽILINA.(N019-26-MOPR)

    Škultétyho, Žilina

    800 €Mesačne

  • Odporúčané nehnuteľnosti

    Podobné nehnuteľnosti

    #
    • Predaj
    Člen NARKS
    ... Broker Consulting, a. s.
    #
    • Prenájom
    ... BV REAL PD, s. r. o.
    #
    • Predaj
    Člen NARKS
    ... Broker Consulting, a. s.