Popis nehnuteľnosti

Moderný 2-izbový byt na prenájom v Starom meste sa nachádza na 3. podlaží v novostavbe Kesselbauer s výťahom. Je situovaný do tichého vnútrobloku so zeleňou. Celková výmera bytu je 58,4 m2, z toho 9 m2 je terasa. Súčasťou bytu je klimatizácia, vonkajšie elektrické žalúzie, drevené parkety, garážové státie, TV s internetom.
DISPOZÍCIA:
Byt pozostáva zo vstupnej predsiene so zabudovaným šatníkom a úložným priestorom, priestrannej obývacej izby (vybavená rozťahovacím gaučom, stolíkom, komodou s 55" televízorom s rozšírenou ponukou TV kanálov a optickým internetom) prepojená s modernou kuchyňou vybavenou všetkými potrebnými spotrebičmi (chladnička, umývačka riadu, rúra, indukčná varná doska, mikrovlnka, hriankovač, varná konvica), samostatnej spálne s manželskou posteľou, kvalitnými matracmi, nočnými stolíkmi a šatníkovými skriňami s veľkým úložným priestorom, kúpeľne s vaňou, umývadlom, kombinovanou práčkou so sušičkou a podlahovým vykurovaním a samostatnej toalety s umývadlom.
K bytu prislúcha veľká terasa s rozlohou 3m x 3m s výhľadom na zeleň do tichého vnútrobloku orientovanom smerom na Prezidentskú záhradu. Terasa je čiastočne prekrytá.
NADŠTANDARD BYTU:
Byt má nadštandardne vysoké stropy 2,96m a okná zabezpečujúce dostatok prirodzeného svetla, klimatizáciu v oboch izbách s aktívnym vetraním cez filtre, exteriérové elektrické žalúzie, drevené masívne parkety prinášajúce nenapodobniteľnú estetiku a útulnosť, trojsklenné hliníkové okná eliminujúce akýkoľvek ruch. Kompletné úplne nové zariadenie (byt a vybavenie sú úplne nové).
BENEFITY:
Lukratívna lokalita s vynikajúcou dostupnosťou MHD, bezprostredne susediacimi parkami (Prezidentská záhrada, Námestie slobody, Kollárovo námestie, Medická záhrada), v blízkosti je škola, škôlka, aj nemocnica, v okolí sa nachádza množstvo obchodov, reštaurácií a kaviarní.
Orientácia bytu do tichého vnútrobloku plnom zelene smerom na Prezidentskú záhradu
Parkovanie v podzemnej garáži s priamym vstupom do bytu, s celkovo až štyrmi výťahmi.
Ihneď voľný k nasťahovaniu
Lokalita:
Novostavba sa nachádza v srdci Starého Mesta na Námestí 1. mája. V bezprostrednej blízkosti je Prezidentský palác, Námestie slobody a Kollárovo námestie. Byt ponúka komfortné bývanie v prémiovej lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou.
CENA – mesačné náklady:
Cena prenájmu: 800 € + 200 € energie a poplatky vrátane TV a internetu + 100 € garážové státie.
Celková cena je 1100 EUR za mesiac.
V byte je zakázané fajčiť. Bez domácich zvierat.

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      4826269
  • Tranaskcia :
      Prenájom
  • Typ nehnuteľnosti :
      Byty
  • Druh nehnuteľnosti :
      2-izbový byt
  • Celková cena :
      800 € / mesiac
  • Jednotková cena:
      16 € / m2 / mesiac

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : Námestie 1.mája
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Bratislava-Staré Mesto
  • Kraj : Bratislavský
  • Okres : Bratislava I
  • Štát : Slovensko

Central Estates s. r. o.

Central Estates s. r. o. - naša ponuka