Popis nehnuteľnosti

Predstavujeme Vám na predaj veľkorysý 8 - izbový meštianský rodinný dom vo vyhľadávanej lokalite centra obce Rajka na ulici Dozsa Gyorgy. RD je dvojgeneračný, 2 poschodia s celkovou výmerou 221 m2 v osobnom vlastníctve.

RD je postavený na 696 m2 pozemku pravidelného obdĺžnikového tvaru. K pozemku sa dá dokúpiť susediacich 1881 m2 – cena dohodou ( vhodné na výstavbu cca 3 domov )

YT Videoobhliadka - https://www.youtube.com/watch?v=x-hTCPGsfG4

Výmery podlahovej plochy miestností:
1. NP :

- 1.01 Izba = 10,68 m2

- 1.02 Izba = 18,86 m2

- 1.03 Kúpeľňa + WC = 4,45 m2  

- 1.04 Chodba = 2,40 m2

- 1.05 Kuchyňa + jedáleň = 11,8 m2

- 1.06 Schodisko = 11,25 m2

- 1.07 Kotolňa = 12,60 m2

- 1.08 Sklad = 9,45 m2

- 1.09 Hobby miestnosť = 25,31 m2

- 1.10 Vstup do pivnice = 2,47 m2

2. NP :

- 2.01 Izba = 22,44 m2

- 2.02 Izba = 24,09 m2

- 2.03 Kúpeľňa + WC = 5,40 m2

- 2.04 Jedáleň = 21 m2

- 2.05 Chodba = 8,68 m2

- 2.06 WC samostatné = 1,19 m2

- 2,07 Izba = 10,78 m2

- 2.08 Izba = 8,80 m2
- 2.09 Šatník = 5,77 m2



Dispozícia domu: Vstup do domu je prostredníctvom 2 vchodov, možnosť rozdelenia na 2. obytne jednotky  
 

Prízemie – Vstupuje sa do chodby a schodiska, pod ktorým sa využíva úložný priestor. Vpravo sa vchádza do kompletne zariadenej zánovnej kuchyne na mieru vrátane vstavaných spotrebičov, ďalej chodbou k dvom izbám orientovaných do ulice a prvej kúpeľne s toaletou.  

 

Na opačnú stranu sa nachádza technické zázemie, ktoré tvorí kotolňa, sklad a hobby miestnosť, ktorá je prispôsobiteľná vlastným potrebám a preferenciám. Túto konkrétnu miestnosť je možné nadstaviť a rozšíriť o rovnakú výmeru prislúchajúcu k 2.NP o zväčšenú izbu.

 

2. NP pozostáva zo vstupnej chodby, vľavo vstup do menšej izby, susednej väčšej izby s oddeleným šatníkom. Na konci chodby je samostatná toaleta.

Vpravo vstup do priechodnej jedálne s otvoreným vstupom do obývacej izby orientovanej do ulice a vstup do samostatnej spálne. Súčasťou 2.NP je aj kúpeľňa so sprchovým kútom a toaletou.

 

Rodinný dom je postavený z tehly a bol kompletne, kvalitne zrekonštruovaný cca pred 15 rokmi. Nové okná, kúrenie prostredníctvom plynového kotla a tiež na tuhé palivo, vyhrievanie  prostredníctvom radiátorov. Samotné zariadenie je na mieru, kvalitné a s citom zladené. Materiál bol použitý vo väčšine drevo. Zachované masívne dubové parkety, množstvo dobového starožitného nábytku a doplnkov z dreva. Celkový nádych výnimočnosti umocňujú vysoké stropy s dobovými okrasnými ornamentmi.  

Na veľkorysom pozemku sa nachádza vonkajší bazén s rozmerom 6m x 3m spolu s filtráciou a grill altánok s miestom pre príjemné posedenie. 

- Kúpeľne a samostatné toalety – keramické dlažby a obklady  
- podlahy – keramická dlažba a dubové drevené parkety  
- vymenené plastové okná a vchodové dvere  
- kuchyňa zrekonštrované jadro + moderná kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi   

- optická prípojka internetu a televízie


Lokalita – Rajka je obľúbená a vyhľadávaná prihraničná oblasť s kompletnou občianskou vybavenosťou. Ulica Dozsa Gyorgy je pekne upravená ulica, pokojné centrum s dobrou dostupnosťou či na pešo alebo autom, vybudované cyklo-chodníky s prepojením na hrádzu v okolí Dunaja. Záujemci sa môžu tešiť z prostredia okolitej prírody a ocenia blízkosť lesa s potokom, kde je možné stráviť voľný čas. V okolí sa nachádza viacero potravín, pošta , zubár, škôlka, lekáreň, veterinár. Príjemnou jazdou na bicykloch sa dostanete do 21 km vzdialenej rekreačnej oblasti s nádhernou prírodou a možnosťou využitia rôznych vodných športov v obci Csikolasziget. Rovnako aj okresné mesto Mosonymagyaróvár ponúka veľa rôznych kultúrnych podujatí, kompletnú občiansku vybavenosť , kde sa dostanete po cyklotrase vybudovanej priamo z Rajky.  

 

TIP MAKLÉRA: Táto nehnuteľnosť zaujme vďaka svojej výhodnej polohe, nachádza sa v okolí prírody a to len na 15 minút autom do centra BA. Rajka so šikovným dopravným spojením s hlavným mestom, veľkorysá výmera na slušnej adrese.

K danej nehnuteľnosti je možné dokúpiť 1881 m2 susediacich pozemkov, vhodné na výstavbu 2 -3 domov z prístupom z ulice Moritz Zsigmont – Rajka. Cena orient. 140€ / m2

Pohodoví susedia, vhodné aj, ako investícia s následným prenájmom.  Rozhodne odporúčame vidieť a tešíme sa na záujemcov.



Nehnuteľnosť je aktuálne k dispozícii, financovateľná hypotekárnym úverom a kúpou voľná.

Znížená cena za prevod do OS je 241999 € , po osobnej obhliadke sa rozumnej dohode nebránime. 

Kontakt: RENAMI s.r.o.

maklér : Patrik Gróf

e-mail: patrik.grof@renami.sk

Tel.: +421 915 737 389

 

ŠTANDARD KTORÝ ZÍSKATE ZDARMA:

PORADENSKÝ SERVIS: - komplexné hypotekárne poradenstvo spojené s poskytnutím HÚ (výber najvhodnejšieho bankového produktu s najvýhodnejšími podmienkami pre Vás, spolupracujeme so všetkými bankami)

OCHRANA FINANČNÝCH PROSTRIEDKOV: - poradenstvo pri ochrane finančných prostriedkov (hotovosť, HÚ, vinkulácia, notárska úschova atď)

PRÁVNY SERVIS: - právne poradenstvo, preveríme právny stav a ťarchy, - vypracovanie rezervačných zmlúv, zmlúv o budúcej kúpe, vypracovanie Kúpnych zmlúv, nájomných zmlúv, zmlúv o krátkodobom nájme, vypracovanie Dodatkov k zmluvám, Plnomocenstiev, vypracovanie Protokolu o odovzdaní bytu do vlastníctva Zaplatíme za Vás: - správne katastrálne poplatky v sume 66 € za návrh na vklad vlast. práva do katastra nehnuteľností, - hradíme podpisy na kúpnych zmluvách, hradíme poplatok za vyzdvihnutie LV použiteľného na právne účely.

 

Spoločnosť RENAMI s.r.o. je OVERENÝM ČLENOM Realitnej únie. COPYRIGHT RENAMI s.r.o. – Video, obrázky a texty sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Renami s.r.o..

Pozrite si video

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      4751514
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Domy a chalupy
  • Druh nehnuteľnosti :
      Rodinný dom
  • Celková cena :
      241 999 €
  • Jednotková cena:
      1 095 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : -
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Rajka
  • Kraj : Győr-Moson-Sopron
  • Okres : Mosonmagyaróvári
  • Štát : Maďarsko

Renami s.r.o.