Popis nehnuteľnosti

Exkluzívny pozemok na výstavbu rodinných domov v Rajke, Maďarsko

Predstavujeme Vám výnimočný pozemok v obľúbenej lokalite obce Rajka, Maďarsko. Tento rovinatý pozemok o výmere 1185 m² ponúka ideálne miesto na výstavbu vášho vysnívaného rodinného domu.

Základné Informácie:


Lokalita: Ulica Moritza Zsigmonta - obec Rajka, Maďarsko
Účel využitia: Pozemok určený na výstavbu rodinných domov
Plocha: 1185 m²
Rozmery: 24 metrov široký a 50 metrov dlhý


Popis Pozemku:


Prístup: Prístup na pozemok po asfaltovej ceste
Poloha: Nachádza sa v starej časti Rajky -  ulica Moritza Zsigmonta, v okolí sú rodinné domy 


Inžinierske Siete:


Elektrika
Voda
Plyn


Všetko je v dosahu, čo zabezpečuje jednoduché napojenie.

Lokalita a Občianska Vybavenosť: Rajka je vyhľadávaná prihraničná oblasť s kompletnou občianskou vybavenosťou. Ulica Moritza Zsigmonta je pekne upravená a pokojná ulica s výbornou dostupnosťou, či už pešo alebo autom. Vybudované cyklo-chodníky sú prepojené na hrádzu v okolí Dunaja, čo umožňuje príjemné prechádzky a cyklotúry.

V okolí sa nachádza viacero potravín, pošta, zubár, škôlka, lekáreň a veterinár. Blízkosť lesa s potokom ponúka možnosť trávenia voľného času v prírode. Rajka je vzdialená len 15 minút autom od centra Bratislavy, čo je ideálne pre tých, ktorí hľadajú pokojné bývanie s rýchlou dostupnosťou do mesta.

Obec Csikolasziget, vzdialená len 21 km, ponúka nádhernú prírodu a možnosť využitia rôznych vodných športov. Okresné mesto Mosonymagyaróvár, ktoré je prístupné po cyklotrase priamo z Rajky, ponúka množstvo kultúrnych podujatí a kompletnú občiansku vybavenosť.

Tip Makléra: Táto nehnuteľnosť zaujme vďaka svojej výhodnej polohe a veľkorysej výmere. Je vhodná nielen na bývanie, ale aj ako investícia s následným prenájmom. K danému pozemku je možné dokúpiť 1881 m² susediacich pozemkov, čo je ideálne na výstavbu 2-3 domov s prístupom z ulice Moritza Zsigmonta v Rajke.

Cena týchto pozemkov je 140€/m² x 1185 m2 = 165.899,-€

Kontakt: Patrik Gróf
Realitná kancelária Renami s.r.o.
Telefón: +421915737389
Email: Patrik.Grof@Renami.sk

Neváhajte nás kontaktovať pre viac informácií a dohodnutie osobnej prehliadky. Rozhodne odporúčame vidieť a tešíme sa na záujemcov!

ŠTANDARD KTORÝ ZÍSKATE ZDARMA:

PORADENSKÝ SERVIS: - komplexné hypotekárne poradenstvo spojené s poskytnutím HÚ (výber najvhodnejšieho bankového produktu s najvýhodnejšími podmienkami pre Vás, spolupracujeme so všetkými bankami)

OCHRANA FINANČNÝCH PROSTRIEDKOV: - poradenstvo pri ochrane finančných prostriedkov (hotovosť, HÚ, vinkulácia, notárska úschova atď)

PRÁVNY SERVIS: - právne poradenstvo, preveríme právny stav a ťarchy, - vypracovanie rezervačných zmlúv, zmlúv o budúcej kúpe, vypracovanie Kúpnych zmlúv, nájomných zmlúv, zmlúv o krátkodobom nájme, vypracovanie Dodatkov k zmluvám, Plnomocenstiev, vypracovanie Protokolu o odovzdaní bytu do vlastníctva Zaplatíme za Vás: - správne katastrálne poplatky v sume 66 € za návrh na vklad vlast. práva do katastra nehnuteľností, - hradíme podpisy na kúpnych zmluvách, hradíme poplatok za vyzdvihnutie LV použiteľného na právne účely.

Spoločnosť RENAMI s.r.o. je OVERENÝM ČLENOM Realitnej únie. COPYRIGHT RENAMI s.r.o. – Video, obrázky a texty sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Renami s.r.o..

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      4736267
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Stavebné pozemky
  • Druh nehnuteľnosti :
      Pozemok pre rodinné domy
  • Celková cena :
      165 899 €
  • Jednotková cena:
      140 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : -
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Rajka
  • Kraj : Győr-Moson-Sopron
  • Okres : Mosonmagyaróvári
  • Štát : Maďarsko

Renami s.r.o.

Podobné nehnuteľnosti

#
  • Predaj
... Nové bývanie – realitná kancelária, s.r.o.
#
  • Prenájom
... Byty Bratislava
#
  • Predaj
... KES - RV s.r.o.