Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj prvotriedny staromestský byt na Gorkého ulicii 11, v dome významného slovenského architekta Friedricha Weinwurma. 

Dispozícia bytu by sa dala najjednoduchšie charakterizovať základnou definíciou purizmu ako dokonalá a veľkolepá hra objemu a svetla.

Na ploche 107 m2 sa rozprestierajú štyri priestranné miestnosti, vrátane samostatnej kuchyne, pol-izba, kúpeľňa a veľká vstupná hala.
Nadštandardný priestor, vysoké stropy a veľkoformátové horizontálne okná vytvárajú v byte príjemnú atmosféru, podškrtnuté absolútne funkčnou dispozíciou. 

Výhodou je rozľahlá strecha, prístupná len z tohto bytu, poteciálne využiteľná pre svoj pôvodný účel, ako strešná záhrada. 

Byt sa predáva v pôvodom stave so zachovanými štylistickými prvkami, ako sú drevené parkety, interiérové dvere alebo vstavané skrine z orechového dreva. Použité vizualizácie sú ukážkou možného budúceho stavu.

Byt sa nachádza na štvrtom nadzemnom podlaží s výťahom, nízke mesačné náklady. 

Excelentná lokalita priamo v historickom centre Bratislavy, na pokojnej Gorkého ulici, avšak iba pár krokov od Slovenského Národného Divadla a krásneho Hviezdoslavovho námestia plného zelene s jeho početnými kultúrnymi podujatiami, jedinečnou gastronómiou na svetovej úrovni a vždy živou pešou zónou, kde si môžete vychutnať kávičku na jednej z mnohých terás alebo rušný nočný život. Za zmienku stojí aj neďaleká zrekonštruovaná Štúrova ulica so svojou jedinečnou architektúrou, plná občianska vybavenosť v okolí Kamenného námestia a Dunajskej ulice, park na Šafárikovom námestí, blízkosť nábrežia Dunaja a mnohé ďaľšie možnosti Starého mesta.

Najvyhľadávanejšia turistická oblasť Bratislavy s vysokými príjmami z krátkodobého nájmu. 

Nenechajte si ujsť príležitosť vlastniť túto unikátnu nehnuteľnosť, ktorá ako jedna z posledných v oblasti ponúka svoj originálny charakter a možnosť si ho upraviť podľa svojich predstáv. 

Cena: 379.000 EUR

Určite odporúčame danú nehnuteľnosť aj unikátnu atmosféru prísť zažiť osobne.

Pre termín obhliadky a ďalšie bližšie informácie nás neváhajte kontaktovať.

GARANTUJEME FINANCOVANIE alebo vám VRÁTIME ZÁLOHU.

VYMEŇ SUSEDA! Ak chceš vymeniť suseda, sme tu pre teba.

Text a fotografie sú majetkom a autorským právom spoločnosti Estate Invest s.r.o.

____________________________

We offer for sale a first-class apartment in the old town at Gorkého street 11, in the house of the prominent Slovak architect Friedrich Weinwurm.

The layout of the apartment could be most simply characterized by the basic definition of purism as a perfect and spectacular play of volume and light.

On an area of 107 m2, there are four spacious rooms, including a separate kitchen, a half-room, a bathroom and a large entrance hall.
Above-standard space, high ceilings and large-format horizontal windows create a pleasant atmosphere in the apartment, underlined by an absolutely functional layout.

The advantage is the spacious roof, accessible only from this apartment, potentially usable for its original purpose, as a roof garden.

The apartment is sold in its original condition with preserved stylistic elements, such as wooden parquet floors, interior doors or built-in wardrobes made of red wood. The used visualizations are an example of a possible future state.

The apartment is situated on the fourth floor with a lift. 

An excellent location right in the historic center of Bratislava, on the quiet Gorké Street, but only a few steps from the Slovak National Theater and the beautiful Hviezdoslav square full of greenery with its numerous cultural events, unique world-class gastronomy and always a lively pedestrian zone where you can enjoy a coffee at one of the many terraces or the lively nightlife. Also worth mentioning is the nearby reconstructed Štúrova Street with its unique architecture, full civic amenities around Kamenné Square and Dunajská Street, the park on Šafárik Square, the proximity of the Danube embankment and many other possibilities of the Old Town.

The most popular tourist area of Bratislava with high income from short-term rental.

Don't miss the opportunity to own this unique property, which is one of the last in the area to offer its original character and the opportunity to customize it to your liking.
Price EUR 400,000

Pozrite si video

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      4635138
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Byty
  • Druh nehnuteľnosti :
      4-izbový byt
  • Celková cena :
      379 000 €
  • Jednotková cena:
      3 542 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : Gorkého
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Bratislava-Staré Mesto
  • Kraj : Bratislavský
  • Okres : Bratislava I
  • Štát : Slovensko

ESTATE INVEST

Podobné nehnuteľnosti

#
  • Predaj
... A-W REAL
#
  • Predaj
... megarealitka.sk
#
  • Predaj
... Nové bývanie – realitná kancelária, s.r.o.