Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária PORTO REAL GROUP Vám ponúka na predaj 3-izbový byt v pôvodnom stave v krásnej  a lukratívnej lokalite v centre Piešťan na Moyzesovej ulici. Jeho obytná plocha je 64 m2 a novému majiteľovi otvára viac možností rekonštrukcie podľa vlastných predstáv. Jednou z možností je aj jednoduchá zmena dispozície a zrekonštruovanie na nadštandardný 2 izb byt, ďalšou možnosťou by bolo prípadné využitie prepojenia bytu s povalou, ktorá je hneď nad bytom, čím by bolo možné získať mezonet s výmerou cca 100 m2. Byt má peknú svetelnosť a pozostáva z chodby, 2 väčších neprechodných izieb, kúpeľne, malej kuchyne, menšej neprechodnej izby a samostatného WC. V 1 z izieb sú krbové kachle na pevné palivo a klimatizácia, ktorá bola nainštalovaná pred 4 rokmi. K bytu prináleží priestranná pivnica (cca 6 m2) v suteréne. Bytový dom z r.1935 bol postavený z tehly hr.60 cm a pozostáva len z 5 bytových jednotiek na 2 podlažiach – na prízemí sú 3 byty a na poschodí sú 2 byty. Okná sú drevené s exteriérovými žalúziami a orientácia bytu je juhovýchodná. V byte sú drevené dubové parkety, ktoré sa dajú zreštaurovať. Elektrické rozvody sú medené, v byte boli vymenené ističe a poistky. Kúrenie je zabezpečené vlastným vysokovýhrevným plynovým kotlom Protherm, ktorý bol naposledy servisovaný v apríli tento rok, radiátory sú liatinové. Takisto bola tento rok vykonaná aj revízia komínu. Kdispozícii je optický kábel od Telekomu a satelit Skylink. Nový majiteľ rozhodne ocení, že daná lokalita poskytuje kľud a ticho, ale popri tom sú všetky záujmové body v pešej dostupnosti. Lokalita má výbornú občiansku vybavenosť, OC Aupark je vzdialený cca 2 minúty od domu, centrum s kaviarňami a reštauráciami do 5 minút. Parkovanie je možné pred domom na rezidentskú kartu. Výborná strategická poloha, ktorá okrem bezprostrednej blízkosti centra zaručuje aj rýchle napojenie na diaľnicu. Všetky tieto aspekty predurčujú tento byt ako ideálne bývanie pre ľudí, ktorí preferujú komfort mestského bývania so všetkými jeho benefitmi.

BYT
obytná plocha 64 m2 vrátane pivnice o výmere 6 m2
povala cca 40 m2

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE BYTU
-vstupná chodba
-3x neprechodná izba
-kuchyňa
-samostatné WC
-kúpeľňa s vaňou

VÝHODY
-krásna a kľudná lokalita v centre mesta
-možnosť rekonštrukcie podľa vlastných potrieb a predstáv
-tehlový bytový dom, v ktorom je len 5 bytov
-optimálne mesačné náklady
-vlastný servisovaný kotol
-vyššie stropy
-výborná občianska vybavenosť
-všetky záujmové body v pešej dostupnosti
-povala priamo nad bytom s výmerou cca 40 m2
-priestranná pivnica v suteréne
-pekná svetelnosť
-ideálna orientácia svetových strán
-klimatizácia
-výborná strategická poloha s jednoduchou dostupnosťou na diaľnicu

LOKALITA
Piešťany sú vyhľadávané kúpeľné mesto a sú sídlom mnohých vedeckých inštitúcií. Na obľúbenom kúpeľnom ostrove, vo východnej časti mesta, ktorý je vytvorený obtokovým ramenom Váhu je sústredená prevažná časť kúpeľnej liečby. Od hlavného mesta sú Piešťany vzdialené severovýchodne cca 80 km. V okolí sa nachádzajú významné archeologické lokality a sú významným regionálnym centrom kultúry, školstva, športu a rekreácie. Centrum mesta má krásnu pešiu zónu s množstvom kaviarní, reštaurácií a parkov. Známy je aj golfový areál Golf & Footgolf & Beach Piešťany. Má kompletnú občiansku vybavenosť, je tu škôlka, škola, pošty, banky, zdravotné stredisko, obchody, fitness centrá, športoviská, cyklotrasy, detské ihriská a predovšetkým výborne vybavené OC Aupark. Je tu široký priestor na športové aktivity keďže lokalita ponúka možnosti turistiky a bicyklovania. Má výborné napojenie na cestnú infraštruktúru s viacerými spojnicami smerom na hlavné mesto, ako aj na ostatné smery.

V prípade seriózneho záujmu o túto ponuku vám rada urobím obhliadku
If you are seriously interested in this offer just feel free to contact me for a visit
Se siete interessati in questa offerta non esitate di contattarmi per la visita
Kontaktieren Sie mich für die Umschau, wenn Sie ernstvoll in diesem Angebot interessiert sind

Kontakt: Xénia Szakálová, RSc. – certifikovaný maklér a realitný konzultant
Mobil: 0903 203 424
Cena: 125.000,- EUR

Naša realitná kancelária poskytuje kompletný právny a poradenský servis, zabezpečenie znalca, prípravu zmlúv a dokladov na katastrálny úrad, úhradu notárskych poplatkov a poplatkov na kataster, služby finančného poradcu.

Upozornenie: text a fotografie použité v tomto inzeráte podliehajú ochrane podľa autorského práva a nesmú byt kopírované, rozmnožované a šírené vcelku alebo po častiach bez predchádzajúceho písomného súhlasu zadávateľa inzerátu.

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      4363762
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Byty
  • Druh nehnuteľnosti :
      3-izbový byt
  • Celková cena :
      125 000 €
  • Jednotková cena:
      1 953 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : Moyzesova
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Piešťany
  • Kraj : Trnavský
  • Okres : Piešťany
  • Štát : Slovensko

PORTO REAL

Podobné nehnuteľnosti

#
  • Prenájom
... Finanzpartner reality franchise s.r.o.
#
  • Prenájom
Člen NARKS
... EURO-ROYAL REALITY s.r.o.

Nebytový priestor - prenájom

Širšie centrum mesta, Levice

  • 28 m2
#
  • Predaj
... 1. Reality Rent, s.r.o.