Popis nehnuteľnosti

Radi by sme Vám predstavili jedinečnú príležitosť investovať do krásnych stavebných pozemkov v obci Bernolákovo. Tieto pozemky sú ideálne pre výstavbu samostatných rodinných domov, resp. dvojdomov a ponúkajú skvelé možnosti pre bývanie v tichom a príjemnom prostredí s výbornou dostupnosťou do Bratislavy.

Fakty o nehnuteľnosti:
Lokalita: Bernolákovo, okres Senec
Veľkosť pozemku: Rôzne výmery (od 960 m² do 1000 m²)
Stav: Momentálne prebieha inžiniering (Očakáva sa vydanie územného rozhodnutia pre budovanie sietí a prístupových komunikácií v tomto roku)
Siete: Elektrika, voda, kanál, komunikácia, verejné osvetlenie

Hlavné výhody:

Tichá a bezpečná lokalita vhodná pre rodiny s deťmi

Blízkosť prírody, parkov a rekreačných možností

Rýchla a pohodlná dostupnosť do hlavného mesta Bratislavy

Všetky inžinierske siete a prístupové komunikácie budú čoskoro dostupné

Investičná príležitosť: Tieto pozemky predstavujú výbornú investičnú príležitosť, či už hľadáte miesto pre výstavbu svojho rodinného domu, alebo plánujete investovať do nehnuteľností s perspektívou budúcej výstavby v rozsahu 3 až 6 jednotiek.

Predaj stavebných pozemkov v novo budovanej lokalite Višňová, Slivková. V ponuke máme stavebné pozemky vo výmerách 960m2, 963m2 a 1000m2, t.j. o celkovej rozlohe 2923m2, ktoré sa nachádzajú na spojnici Višňovej a Slivkovej ulice a sú pravidelného obdĺžnikového tvaru.

Možnosť rozdelenia všetkých parciel na dve parcely, s tým že na parcelách o výmere 960 a 963m2 je podľa UPI možnosť výstavby samostatného rodinného domu alebo dvojdomu. Pri parcele o výmere 1000m2 je podľa UPI možnosť výstavby samostatného rodinného domu, alebo rozdelenie na 500m2 a výstavby dvoch samostatných rodinných domov.

Územnoplánovacia informácia

podľa ÚPI je možnosť výstavby rodinných domov o maximálnej výške 2 nadzemné podlažia + podkrovie (max. 10m) a s maximálnym koeficientom zastavanosti 0,4.  

Siete 

Momentálne prebieha v lokalite inžiniering s prípravami na vydanie územného rozhodnutia na budovanie sieti a komunikácii pre celú lokalitu. Budúci majiteľ sa bude finančne spolupodielať na ich budovaní.

Parametre tohto pozemku lákajú k výstavbe dvojgeneračného bývania, kde na dvoch parcelách postavíte dva rodinné domy, jeden pre Vás a druhý pre rodičov. Ide aj o perspektívnu investíciu, kde následným predajom druhého pozemku, či s domom alebo bez, zhodnotíte svoj vklad niekoľkonásobne.

Lokalita

Na pešo je to odtiaľto blízko do prírody ale aj do centra obce. Višňová aj Slivková budú kľudné ulice, používané najmä rezidentmi. Najbližšie potraviny sa nachádzajú len 700 metrov od pozemku, v malom obchodnom stredisku, pričom patria reťazcu Billa. Nájdete tu aj prevádzky SuperZoo, Pepco, kvetinárstvo, či drogéria. Bernolákovo je známe aj pre svoj cyklochodník, ktorý je prepojený s celou sústavou. Tiahne sa pozdĺž toku Čiernej vody a ide o peknú cyklotrasu / prechádzku pozdĺž prítoku. Popri chodníku sa umiestnilo niekoľko zaujímavých zastávok. Jednou z nich je aj ihrisko Žihadielko realizované spoločnosťou LIDL, ktorá má mimochodom v obci aj predajňu potravín. Na ďalšej sa môžete občerstviť kávou v kaviarni popri ceste, cyklochodník potom ďalej pokračuje do otvorenej prírody za obcou. Je to ideálna trať na cyklistiku, korčuľovanie či behanie.

Po stránke dopravnej dostupnosti sa do Bratislavy dostane autobusovým alebo vlakovým spojením z miestnej železničnej stanice s frekventovanými spojmi. Autom sa za prácou dostanete po starej seneckej ceste a už dnes je možné sa napojiť na obchvat D4R7, ktorým sa zatiaľ rýchlejšie a pohodlnejšie dostanete do južných obcí ako Most pri Bratislave, či Rovinka a smer Komárno. Po dokončení to však budete mať rýchlejšie aj do Rače, či Petržalky. V obci sídli aj spomínaný Lidl aj Terno, tie sa nachádzajú v susedstve železničnej stanice 2.5 km od pozemku.

V lete zasa poteší možnosť kúpania sa vo vyhľadávanom a neďalekom jazere Veľký Biel. Viete si snáď predstaviť ideálnejšie miesto pre mladú rodinu? 

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      4280133
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Stavebné pozemky
  • Druh nehnuteľnosti :
      Pozemok pre rodinné domy
  • Celková cena :
      220 800 €
  • Jednotková cena:
      230 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : Višňová
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Bernolákovo
  • Kraj : Bratislavský
  • Okres : Senec
  • Štát : Slovensko

moja RK

Naposledny pridané

  • PREDAJ, garáž s dvojitou jamou, Pod Sokolicami, Trenčín

    Gen. M. R. Štefánika, Trenčín

    Celkovo23 200 €

  • BOSEN | 2 izbový slnečný byt na prenájom, Most pri Bratislave

    M. R. Štefánika, Most pri Bratislave

    570 €Mesačne

  • NA PRENÁJOM: 2 kancelárke priestory 45 m2, Záborského ul.

    Záborského, Bratislava-Nové Mesto

    600 €Mesačne