Popis nehnuteľnosti

Directreal Office - Mimoriadna ponuka !!!!! Exkluzívne vo výhradnom zastúpení majiteľov ponúkam na dlhodobý prenájom krásny mezonetový 5-izbový byt (mezanín) veľmi dobre dispozične riešený, čiastočne zariadený s množstvom úložného priestoru v bytovom komplexe Šustekova v Bratislavskej mestskej časti Petržalka , blízko nábrežia Dunaja, s výhľadom na Starú Bratislavu . Súčasťou prenájmu sú aj dve samostatné uzamykateľné garáže !!!!

Tento veľkorysý byt má celkovú úžitkovú plochu 208 m2 + 56 m2 terasa + 4m2 balkón . Nachádza sa na ôsmom až deviatom poschodí deväť poschodového zatepleného bytového domu s bezpečnostným uzamykaním, elektronickým vrátnikom a kamerovým systémom vo všetkých spoločných priestoroch. Vo vnútrobloku sa nachádza detské ihrisko, fontány, jazierko s rybami, rôzne obchody a reštaurácie

DISPOZÍCIA: Do bytu sa vchádza chodbou so vstupom do samostatného WC a práčovne s práčkou a sušičkou. Následne sa otvára veľký priestor dennej časti s kuchyňou , jedálenským stolom pre 8 osôb a obývačkou. Táto čas bytu je orientovaná na JZ. V ďalšej časti prízemia sa nachádza technická miestnosť a veľká izba. V strede tohto priestoru je umiestnený funkčný krb. Schodisko vedie do vrchnej časti mezonetu. Tu sú k dispozícii tri spálne, kúpeľňa s dvomi umývadlami, vaňa a aj sprchový kút. Z chodby je východ na priestrannú terasu orientovanú na západ.

VYBAVENIE : Kuchyňa má zabudované kvalitné spotrebiče (elektrickú varnú dosku, elektrickú rúru, mikrovlnku, chladničku, mrazničku, digestor ). Celý byt je klimatizovaný. Je ponúkaný na prenájom čiastočne zariadený, v prípade potreby a po dohode s majiteľom je možnosť doplnenia nábytkom a vybavením. Nájomcom sú k dispozícii dve samostatné garáže na uzavretom prízemí bytového domu.

Cena nájmu : nájom 2500 Eur/mesiac + 200 Eur/mesiac energie (pri 4 osobách)

Pri podpise nájomnej zmluvy hradíte 1 mesačné nájomné vopred a vratný depozit 2700 Eur. Províziu RK neplatíte !!!!!

V blízkej dostupnosti 5 min. pešo sa nachádza plná občianska vybavenosť. Nákupné centrum Aupark je vzdialené cca 3 minút autom. Bývanie v tejto časti prináša so sebou možnosti športu, oddychu a relaxácie. Príjemné mestské bývanie čaká svojich nových nájomcov a je k dispozícii ihneď. Malé domáce zvieratko a deti sú dovolené. Minimálna doba nájmu 1 rok.

V prípade, že Vás táto nehnuteľnosť zaujala, rada Vás budem sprevádzať pri jej obhliadke . Kvôli podrobnostiam a termínu volajte na číslo 0948 96 96 90. Samozrejmosťou je kompletný realitný servis.
Mária Pajchortová
Licencovaný maklér NARKS / Váš osobný realitný poradca
Podlahová plocha m2: 208
Loggia: Terasa
Výťah: Áno 1x
Stav: Po kompletnej rekonštrukcii
Poschodie: 08-09/09
Konštrukcia bytu: Tehla
Možnosť kúpy na úver: Nie
Zálohový predpis / mesiac EUR: 200
Okná: Plastové
Kuchynská linka: Nová
Spotrebiče: Chladnička,Mraznička,Elektrický sporák,Elektrická varná doska,Umývačka riadu,Mikrovlná rúra,Pračka,Sušička,Klimatizácia
Kúpelňa: Nová
WC: Nové
Podlahy: Drevené parkety
Bezpečnostné dvere: Áno
Svetové strany: V,Z,JZ
Kúrenie: Ústredné + merače tepla
Zdroj tepla: Teplo z kotolne
Zateplený dom: Áno
Forma vlastníctva: Osobné
Garáž: Garážové státie 2x
Prechodné izby: Nie
Pivnica: Nie


Viac informácií o nehnuteľnosti: http://y9.sk/oHQ

Kontakt na makléra:
Mária Pajchortová
+421948969690
m.pajchortova@directreal.sk

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      4187496
  • Tranaskcia :
      Prenájom
  • Typ nehnuteľnosti :
      Byty
  • Druh nehnuteľnosti :
      5-izbový byt
  • Celková cena :
      2 500 € / mesiac
  • Jednotková cena:
      12 € / m2 / mesiac

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : Šustekova
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Bratislava-Petržalka
  • Kraj : Bratislavský
  • Okres : Bratislava V
  • Štát : Slovensko

Directreal Office

Podobné nehnuteľnosti