Popis nehnuteľnosti

EXKLUZÍVNE Vám ponúkame na prenájom moderne zariadený 4-izbový byt s úžitkovou plochou až 108,87 m2. Prislúcha k nemu i krásna priestranná terasa /15 m2/ a veľký balkón /6,7 m2/, ktorých príjemná orientácia predstavuje extra bonus nájmu. Murovaná pivnica je situovaná v suteréne objektu. 
Nachádza sa na 6. z 8 obytných podlaží architektonicky vkusne riešeného bytového domu s výťahom. Parkovanie je dostupné v blízkom okolí rezidencie, prenajímateľ však ponúka i možnosť prenajatia si vnútorného parkovacieho státia v susednom bloku.
Adresou nehnuteľnosti je vychytený rezidenčný projekt 3Star, ktorý je súčasťou obľúbenej mestskej časti Žilina-Bôrik. Bývanie s príjemnou komunitnou atmosférou a udržiavanou zeleňou je od centra Žiliny vzdialené do 5 minút jazdy.

DISPOZÍCIA
Okná, ktorých veľkosť a orientácia zabezpečuje vynikajúce presvetlenie miestností, smerujú na juhozápad – severozápad - severovýchod. Byt je vďaka odborne a vkusne zvolenej dispozícii členený na dennú - spoločenskú časť a priestor určený na odpočinok, prácu alebo štúdium. Tvoria ho nasledovné miestnosti:
- vstupná chodba /5,15 m2/ s nástennými vešiakmi, topánkovníkom a zrkadlom;
- šatník /2,51 m2/ ako samostatná miestnosť;
- spoločenská časť bytu /až 30,08 m2/ je tvorená: kompletne zariadenou obývacou izbou s obývačkovou zostavou, televízorom, veľkou sedačkou, koženým polohovateľným kreslom, konferenčným stolíkom, taburetkou | kuchyňou vybavenou kvalitnou kuchynskou linkou a raňajkovým pultom | jedálenskou časťou so sedením pre štyri osoby;
- špajza /0,47 m2/ je prakticky umiestnená v kuchynskej časti;
- spálňa /18,49 m2/ je zariadená manželskou posteľou, veľkou šatníkovou skriňou, bielizníkom, komodou a policovým dielom;
- detská izba I /17,65 m2/ alebo hosťovská izba či pracovňa so šatníkovou skriňou, konzolovým stolíkom a komodou;
- kúpeľňa /4,28 m2/ so vstupom z detskej izby I je vybavená umývadlom s kúpeľňovou skrinkou, toaletou, sprchovacím kútom a vyhrievacím rebríkom;
- detská izba II /16,10 m2/ alebo hosťovská izba či pracovňa je zariadená posteľou, šatníkovou skriňou, bielizníkom, kreslom so stolíkom, pracovným zázemím;
- kúpeľňa /6,04 m2/ je vybavená dvomi umývadlami s kúpeľňovým nábytkom, vaňou, vyhrievacím rebríkom a automatickou práčkou;
- komunikačná chodba /4,7 m2/ v odpočinkovej časti bytu, s miestom pre úložnú skriňu.
Výstup na priestorovo veľkorysú terasu /15,0 m2/ je z obývacej izby, na veľký balkón /6,7 m2/ sa vstupuje z detskej izby I.

ZARIADENIE A VYBAVENIE
Byt je vybavený kvalitnými laminátovými podlahami a keramickou dlažbou v sociálnych zariadeniach a predsieni, kúpeľňovou sanitou, bezpečnostnými vstupnými dverami, farebne ladiacimi obložkovými zárubňami a interiérovými dverami, okná disponujú na mieru šitými záclonami a závesmi atď. Súčasťou na mieru zhotovenej kuchynskej linky sú nasledovné spotrebiče: elektrická štvorplatňová varná doska Whirlpool s digestorom, elektrická rúra, mikrovlnná rúra Whirlpool, umývačka riadu Whirlpool, chladnička s mrazničkou Whirlpool, extra mraznička Candy sa nachádza v komore. V jedenej z kúpeľní je umiestnená automatická práčka výrobci Whirlpool. Do vybavenia obývacej izby je zahrnutý veľkoplošný televízor LG.
Vykurovanie je ústredné teplovodné, pričom vykurovacími telesami sú doskové radiátory. Pri obvodovej stene s loggiou sú v podlahe osadené konvektory s mriežkou a zabudovaným ventilátorom. V kúpeľniach sú za účelom zabezpečenia príjemnej  teploty počas celého roka umiestnené elektrické vykurovacie rebríky.

LOKALITA
Nehnuteľnosť sa nachádza v obľúbenej lokalite, poskytujúcej pestrú a kompletnú občiansku vybavenosť.
Obrovskou pridanou hodnotou bývania v rezidenčnom projekte 3Star je jeho poloha na hranici rozsiahleho mestského lesoparku Chrasť, ktorý je dokonalým miestom pre dlhé prechádzky, aktívne športovanie i detské zábavky. Pár minút chôdze od domu sa nachádza bôrický Mestský park Ľudovíta Štúra, ktorý je držiteľom titulu najkrajšieho mestského parku Slovenska.
Len niekoľko desiatok metrov vzdialené tenisové kurty, krytá plaváreň, letné kúpalisko, atletický športový areál, fitness a wellness zariadenia sa môžu stať skvelou motiváciou pre Váš zdravý životný štýl.  
V blízkosti sú obchodné centrá s predajňami rozličného tovaru i prevádzkami so širokou ponukou služieb, základné školy, materské školy, reštaurácie, kaviarne, zmrzlináreň, poliklinika, kostol a iné.
Centrum mesta Žilina je vzdialené 5 minút jazdy, zastávky MHD sa nachádzajú približne 200 m od vchodu. Priamy výjazd na rýchlostnú cestnú komunikáciu spájajúcu smery Bratislava – Čadca - Košice je dostupný do 7 minút.

Dostupnosť nehnuteľnosti: od 1.12.2024.

Parkovanie: možnosť prenájmu vnútorného parkovacieho stojiska za cenu 60,- €/ mesiac, vonkajšieho parkovacieho stojiska za cenu 40,- €/ mesiac.

Cena (prenajímateľ je platcom DPH): nájomné 900,- €/ mesiac + náklady na energie 300,- €/ mesiac.
Jednorazový administratívny poplatok: 300,- EUR.

Nájdete na stránke realityMGM.sk pod ID ZA015108.
Call centrum tel: 0910 86 11 86.

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      4090362
  • Tranaskcia :
      Prenájom
  • Typ nehnuteľnosti :
      Byty
  • Druh nehnuteľnosti :
      4-izbový byt
  • Celková cena :
      900 € / mesiac
  • Jednotková cena:
      8 € / m2 / mesiac

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : Za plavárňou
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Žilina
  • Kraj : Žilinský
  • Okres : Žilina
  • Štát : Slovensko

MGM reality

Podobné nehnuteľnosti

#
  • Prenájom
... Realitná kancelária DOM
#
  • Predaj
... Directreal Dynamic
#
  • Prenájom
... 1. Reality Rent, s.r.o.
#
  • Predaj
Člen NARKS
... Realitná kancelária RED, s.r.o.
#
  • Prenájom
Člen NARKS
... Realitná kancelária RED, s.r.o.
#
  • Prenájom
... BuBy reality, s.r.o.
#
  • Predaj
Člen NARKS
... Realitná kancelária RED, s.r.o.
#
  • Predaj
... CUSTOM.real, s.r.o.
#
  • Predaj
... CUSTOM.real, s.r.o.