Popis nehnuteľnosti

Ak hľadáte bývanie v tichej a príjemnej lokalite v blízkosti hlavného mesta ste na správnom mieste. V zastúpení majiteľa vám ponúkame na prenájom krásny, slnečný, klimatizovaný a priestranný 4-izbový byt s balkónom v Slovenskom Grobe časť Malý Raj. Byt je súčasťou 2 podlažného bytového domu a nachádza sa na 1. podlaží. Bytový dom pôsobí veľmi príjemným dojmom, ponúka komornú atmosféru s pocitom rodinného domu. Byt je kompletne zariadený a pripravený pre nových nájomníkov. Ponúkame ho do dlhodobého prenájmu. Veľkorysá výmera bytu predstavuje 91 m2 a balkón, ktorý ma 10 m2. Okolie ponúka množstvo zelene a priestoru pre voľnočasové aktivity.

Atraktivitou tohto bytu je veľmi dobré dispozičné riešenie. Pozostáva zo vstupnej haly, v ktorej sa nachádza vstavaná šatníková skriňa s množstvom úložného priestoru. Presúvame sa do dlhej chodby, ktorá spája dennú a nočnú časť bytu. Dominantou je obývacia izba spojená s jedálenskou časťou a kuchyňou, v ktorej sa nachádzajú veľkoformátové okná, vďaka ktorým je miestnosť krásne presvetlená. Kuchynská časť disponuje priestrannou kuchynskou linkou so zabudovanými spotrebičmi (elektrická rúra, mikrovlnná rúra, indukčná doska, digestor, umývačka riadu, chladnička s mrazničkou). Z tejto miestnosti je vstup na balkón, na ktorom si môžete vychutnať rannú kávu plnými dúškami či večerné posedenie s priateľmi alebo rodinou. Nočná časť bytu sa skladá zo spálne s vlastným walk-in šatníkom, dve detské izby, technická miestnosť s vlastným kotlom, ktorá slúži aj ako práčovňa, samostatná toaleta s umývadlom a priestranná kúpeľňa s vaňou a s toaletou. K bytu prislúchajú dve parkovacie miesta pri bytovom dome.

ZÁKLADNÉ ÚDAJE:
* lokalita: ulica - Pri parku, časť Malý Raj - Slovenský Grob
* poschodie: 1/2
* celková plocha bytu: 91 m2
* balkón: 10 m2
* zariadený
* vlastné vyhradené parkovanie pred bytovým domom
* vyhľadávaná a novovybudovaná lokalita
* dostatok úložného priestoru – vstavané skrine, walk-in šatník
* klimatizácia

LOKALITA A OKOLIE:
Byt sa nachádza vo veľmi dobrej a tichej lokalite v Slovenskom Grobe časti Malý Raj. Lokalita disponuje dobrou občianskou vybavenosťou, ZŠ s MŠ, cyklotrasy, obchody, zmrzlina, obľúbený EKO park, detské ihriská, workoutové ihriská, blízke napojenie na D1, D4/R7. Neďaleko je obec Slovenský Grob, ktorá je známa ako obec husaciny s dlhoročnou tradíciou, kde sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, zdravotné stredisko, lekáreň, ZŠ, MŠ, kostol, cintorín, potraviny, reštaurácie, pošta, pekáreň, detské ihriská, bankomat, kultúrny dom, futbalový štadión s novou pump-trackovou dráhou, novým workoutovým ihriskom. Neďaleko sa nachádza nákupné centrum Klokan, ktorý ponúka zaujímavé obchody (Sinsay, GATE, Tedy, Billa, DM, Pepco, lekáreň, pizzeria a mnoho iných) a nákupné centrum Monar, ktoré ponúka Tesco, lekáreň, optiku, zubára a mnoho iných.

CELKOVÝ DOJEM:
Nehnuteľnosť pôsobí veľmi príjemným dojmom, slnečný byt, nepriechodné izby, priestranná spoločenská miestnosť s balkónom, disponuje dostatkom úložným priestorom, dve toalety a veľká kúpeľňa. Veľkou výhodou je, že celý byt sa nachádza v tichej lokalite pri parku. Tento byt spĺňa všetko pre spokojné nájomné bývanie. Či už ste rodina s malými deťmi alebo naopak aj so staršími deťmi určite oceníte všetky plusy tohto 4-izbového bytu. V blízkosti máte všetko po ruke a do hlavného mesta to máte doslova na skok.

CENA: 990,- EUR a 210,- EUR energie
V cene je zahrnuté vypracovanie nájomných zmlúv a preberacích protokolov.
Pri podpise Nájomnej zmluvy sa platí jedno mesačné nájomné 1.200,- EUR, vratná kaucia vo výške 1.000,- EUR a provízia pre realitnú kanceláriu 1.000,- EUR.

ID: 8182140
© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR REALITY s. r. o.
Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      4070454
  • Tranaskcia :
      Prenájom
  • Typ nehnuteľnosti :
      Byty
  • Druh nehnuteľnosti :
      4-izbový byt
  • Celková cena :
      - / mesiac
  • Jednotková cena:
      - / m2 / mesiac

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : Pri parku
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Slovenský Grob
  • Kraj : Bratislavský
  • Okres : Pezinok
  • Štát : Slovensko

1.BCR s.r.o.

Naposledny pridané

  • Sunny Home

    Broskyňová, Rovinka

      Cena v RK

  • Nová Tulipa

    Bazová, Kvetoslavov

      Cena v RK

  • Podobné nehnuteľnosti