Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám lukratívnu nehnuteľnosť v blízkosti svetoznámych kúpeľov v Piešťanoch, v prírodnej rezervácii  VN Sĺňava, na brehu rieky Váh: Luxusný, veľkometrážny byt v modernom projekte BlueWave Riverside Piešťany.

Jedná sa o najväčší byt v tomto projekte s označením B60, pričom spojením so susedným 1 izbovým apartmánom A61 vznikol luxusný súkromný priestor, ktorý zaberá celé ľavé krídlo najvyššieho poschodia. Uvedená cena zahŕňa 2 byty, 2 parkovacie miesta a 2 sklady. Možnosť kúpy len ako celku.

 Výmera bytu B60:             97,79 m2, Terasa: 47,04 m2, Sklad 11,12 m2, počet izieb: 3 + 1 parkovné mieste v cene

 Výmera apartmánu A61:  33,42 m2, Loggia 8,73 m2, Sklad 3,04 m2, počet izieb: 1 + 1 parkovné mieste v cene

Súčasťou každého bytu či apartmánu v tomto projekte je predzáhradka, loggia alebo terasa a sklad. Všetky byty sú orientované na  juhozápad, s výhľadom na rieku Váh a na jazero Sĺňava. Byty sa predávajú dokončené v štandardnom vybavení  (sadrové omietky, podlahy, dvere, zárubne, vybavenie kúpeľne/toalety so sanitou a obkladmi), v súčasnosti sú už interiéry bytov hotové, možnosť vidieť na obhliadke.  V cene každého bytu je zahrnuté 1 vnútorné parkovné miesto v garáži na prízemí objektu podľa Vášho výberu (ďalšie možné dokúpiť za príplatok 15.000,-EUR). Samozrejmosťou je odovzdanie objektu s dokončenými prístupovými cestami, chodníkmi, záhradnými úpravami a perlou objektu: privátnym bazénom s výhľadom na jazero!

Táto unikátna nehnuteľnosť je predurčená na jedinečné bývanie v prírodnom prostredí s výhodami civilizácie, ktoré poskytuje toto lukratívne miesto pri svetoznámom kúpeľnom meste Piešťany. Zamilujete si ho ako víkendové sídlo pre Váš aktívny oddych či stretnutia s rodinou a obchodnými partnermi v jedinečnej rekreačnej zóne chránenej krajinnej oblasti Sĺňava: na nábreží rieky Váh a jazera Sĺňava pod úpätím Považského Inovca, kde nájdete zázemie pre široké športové vyžitie (vodné športy, jachting, vodné lyžovanie, rybolov, prechádzky, in-line, cyklistika, turistika, beh, bežkovanie...). Blue Wave Riverside je priamo napojený na jedinečnú 12 km dlhú cyklotrasu ľahkej obtiažnosti - Kolokruh Sĺňava s útulnými pobrežnými "krčmičkami", s priamym prepojením na cyklotrasu "mestský okruh", alebo priamo na cyklotrasu až do Trenčína a cca 15 minút chôdze po nábreží Váhu od centra mesta a 15 minút chôdze na Kúpeľný ostrov, kde okrem celoročných kúpeľných služieb je aj možnosť golfového vyžitia.

Máte záujem o byt, alebo apartmán v tomto jedinečnom, skvelom projekte, na tom najlepšom mieste, v objatí prírody, neďaleko svetoznámych kúpeľov a mesta Piešťany? Nepremeškajte príležitosť: viac ako 2/3 bytov je už predaných!

Kontaktujte priamo výhradného predajcu projektu BlueWave Riverside Piešťany R1reality. Maklér projektu Mgr. Jana Pernischová Vám poskytne všetky informácie dôležité pre Vaše dobré rozhodnutie. 

R1reality...rýchla cesta k novému bývaniu.

 

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      3919344
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Byty
  • Druh nehnuteľnosti :
      4-izbový byt
  • Celková cena :
      529 000 €
  • Jednotková cena:
      4 032 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : Banka
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Piešťany
  • Kraj : Trnavský
  • Okres : Piešťany
  • Štát : Slovensko

R1reality s.r.o.