Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj útulný vidiecky dom v obci Zlatno, neďaleko Zlatých Moraviec. Rodinný dom o rozlohe cca 220 m2, sa nachádza na pozemku o rozlohe 1361m2.

DISPOZÍCIA: predsieň, vnútorná chodba, kuchyňa, spálňa, obývačka, detská izba a jedna nezariadená izba, kuchyňa, špajza a kúpeľňa spojená s toaletou. K domu prislúcha letná kuchyňa so špajzou, so samostatným vchodom a vykurovaná zimná záhrada,resp. skleník.

STAV NEHNUTEĽNOSTI: pôvodná časť domu pochádza z 30-tych rokov minulého storočia, neskoršia prístavba bola prevedená v 90-tych rokoch minulého storočia. V dome prebehla čiastočná rekonštrukcia, bola urobená nová kuchynská linka, nová kúpeľňa, nové elektrické a vodovodné rozvody a nové kúrenie. Domček má tiež nové plávajúce podlahy a interiérové dvere. Okná na dome sú pôvodné drevené. Do domu je privedená elektrina, plyn a obecná voda. Na odpad slúži žumpa. Kúrenie je zapezpečené kotlom na drevo a tiež je možné kúriť novým plynovým kotlom. Plynový kotol je možné ovládať na diaľku pomocou aplikácie. Strecha domu je pôvodná, avšak v dobrom stave. K domu prislúcha veľký pozemok s množstvom zelene, viničom, ovocnými stromami, malinovými krami a jahodovými záhonmi. Na dvore sa nachádza piecka, studňa, garáž, chatka a hospodárske budovy.

VÝHODY:
- vkusná rekonštrukcia
- vidiecky štýl bývania
- veľký pozemok
- veľa zelene
- absolútne súkromie
- dom je ihneď pripravený na bývanie

MESAČNÉ NÁKLADY: cca 100€

LOKALITA: obec Zlatno je jedna z menších obcí okresu Zlaté Moravce. Dopravná dostupnosť do Zlatých Moraviec je cca 13 km (14 min), do Nitry cca 35 km (36 min), k výjazdu R1 cca 20 km. V obci Zlatno sa nachádza obchodík s potravinami, pohostinstvo, obecný úrad, kostol, kultúrny dom, autobusová zastávka, rybník, slúžiaci na rybolov, multifunkčné ihrisko a turistická útulňa. V Zlatne sa nachádza chovný a výcvikový areál pre kone, kde je aj možnosť zajazdiť si na koni. Obec je obklopená lesmi pohoria Tríbeč a poskytuje množstvo príležitostí na rekreačné vyžitie. V blízkosti sa nachádza Zubria zvernica, zrúcaniny Čierneho hradu a taktiež viacero turistických a cyklistických trás. Blízke lesy poskytujú aj veľa príležitostí na hubárčenie.

NÁZOR MAKLÉRA: tento útulný a čarovný rodinný dom poskytne budúcemu majiteľovi útulné bývanie vidieckeho štýlu. Dom nevyžaduje žiadne urgentné náklady, nasťahujete sa a bývate. Rodinný dom vidieckeho typu je vhodný tak na rekreačné účely, ako aj na trvalé bývanie alebo ako investičná príležitosť.
.

Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0908 629 978 alebo na alenapavlickova@haloreality.sk. ID ponuky: ZM-66271.

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

V PRÍPADE, ŽE POTREBUJETE NAJSKÔR PREDAŤ VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ, NECHAJTE NÁM KONTAKT A MY VÁM POMÔŽEME VYMENIŤ TERAJŠIE BÝVANIE ZA NOVÉ.

U NÁS MÁTE ISTOTU: --------------------------------------------------------
- prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ
- na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov
- pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti
- profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi
- už vo väčšine lokalít robíme aj 3D skeny, videoobhliadky a pôdorysy nehnuteľnosti
- inzerujeme na viac ako 200 portáloch
- zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona
- poradíme vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť
- bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami
- pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS
-----------------------------------------------------------------------------
Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete viac ako 1 500 aktuálnych ponúk.

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      3878674
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Domy a chalupy
  • Druh nehnuteľnosti :
      Rodinný dom
  • Celková cena :
        Cena v RK
  • Jednotková cena:
        Cena v RK

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : -
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Zlatno
  • Kraj : Nitriansky
  • Okres : Zlaté Moravce
  • Štát : Slovensko

HALO reality Slovensko

HALO reality Slovensko - naša ponuka

Podobné nehnuteľnosti

#
  • Predaj
Člen NARKS
... Real Estate Group4U
#
  • Predaj
Člen NARKS
... Real Estate Group4U
#
  • Predaj
Člen NARKS
... Real Estate Group4U
#
  • Predaj
Člen NARKS
... Real Estate Group4U