Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj slnečný, dvojgeneračný, zachovalý rodinný dom v pôvodnom stave v obci Staré Hory. Dom sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite, na rovinatom pozemku o rozlohe 1371m2. Do centra mesta sa viete dostať autom do 30 minút. Zastavaná plocha pozemku je 412m2, trávnatý porast 598m2 a záhrada o rozmere 180m2. Orientácia domu je juh - juhozápad..

DISPOZÍCIA:
1. Prvé podlažie - prízemie: vstupnými dverami vchádzame do chodby, oproti vstupným dverám je schodisko na druhé nadzemné poschodie - prvé poschodie. Po pravej strane je vstup do dvojizbového bytu, kde sa nachádzajú dve izby, priestranní chodba, kuchyňa, komora, kúpeľňa a WC. Pod schodiskom sa nachádza technická miestnosť - kotolňa ( kotol na drevo ), z ktorej sa prechádza do drevárne a práčovne. Úžitková plocha tohto bytu je cca 80m2.

2. Druhé nadzemné podlažie - prvé poschodie: Na prvom poschodí vstupujeme do trojizbového bytu, kde sa nachádza priestranná chodba, tri izby, komora, samostatné WC, kúpeľňa, kuchyňa, obývačka z ktorej je balkón. Úžitková plocha tohto bytu je cca 95m2.

3. Podkrovie – tretie nadzemné podlažie – druhé poschodie:
Do podkrovia sa vstupuje po schodoch zo vstupnej haly na prvom poschodí. Tento priestor ponúka možnosť vybudovať krásne bývanie alebo ateliér podľa predstáv budúceho majiteľa. Strecha nie je zateplená, čo umožňuje prispôsobiť priestor potrebám nového majiteľa.

Exteriér:
* garáž, rozmery 5,10 x 4,30 m2
* pivnica
* hospodárska budova, rozmery 5,10 x 3,90 m2
* technická miestnosť
* oplotený celý pozemok

STAV NEHNUTEĽNOSTI:
Rodinný dom je v pôvodnom stave,. Stavba domu bola pozastavená v roku 1967 a väčšia rekonštrukcia bola v roku 1978. Pozemok, na ktorom sa nachádza rodinný dom, je rovinatý a slnečný, čo mu dodáva zaujímavosť a dynamiku.

VÝHODY:
*Možnosť pre nového majiteľa zrekonštruovať si dom podľa vlastných predstáv.
* Do centra mesta sa viete dostať autom do 30 minút.
* Slnečný pozemok.

LOKALITA:
Obec Staré Hory je vyhľadávaná pre svoju krásnu prírodu a pokojnú atmosféru. V blízkosti sa nachádzajú turistické a cyklistické trasy, čo ju robí ideálnou pre milovníkov aktívneho oddychu. Obec je vybavená základnou občianskou vybavenosťou vrátane obchodov, reštaurácií a základnej školy. Výborná dostupnosť do centra mesta zaručuje pohodlný život bez zbytočného ruchu veľkomesta.

NÁZOR MAKLÉRA:
Rodinný dom v obci Staré Hory predstavuje ideálnu príležitosť pre tých, ktorí hľadajú pokojné bývanie s možnosťou prispôsobiť si ho podľa vlastných predstáv. Výhodná lokalita, veľký rovinatý pozemok a dobrá dostupnosť do mesta sú hlavné benefity tejto nehnuteľnosti. Dom je vhodný pre rodiny s deťmi, ale aj pre tých, ktorí hľadajú víkendové sídlo v blízkosti prírody. Možnosť rekonštrukcie ponúka priestor pre kreativitu a vytvorenie ideálneho domova.

PRÍĎTE NA OBHLIADKU

Páči sa Vám tento dom? Príďte sa pozrieť. Je to jednoduché. Máte tri možnosti, ako na to. Zavolajte mi na číslo +421 905 806 395, napíšte mi SMS, alebo pošlite mail - marianhalabuk@haloreality.sk

Osobne Vám ju ukážem a zodpoviem na otázky, ktoré Vám môžu uľahčiť proces v rozhodnutí, ako môže do budúcna Vaše nové bývanie vyzerať..

Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0905 806 395 alebo na marianhalabuk@haloreality.sk. ID ponuky: BB-66805.

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

V PRÍPADE, ŽE POTREBUJETE NAJSKÔR PREDAŤ VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ, NECHAJTE NÁM KONTAKT A MY VÁM POMÔŽEME VYMENIŤ TERAJŠIE BÝVANIE ZA NOVÉ.

U NÁS MÁTE ISTOTU: --------------------------------------------------------
- prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ
- na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov
- pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti
- profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi
- už vo väčšine lokalít robíme aj 3D skeny, videoobhliadky a pôdorysy nehnuteľnosti
- inzerujeme na viac ako 200 portáloch
- zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona
- poradíme vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť
- bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami
- pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS
-----------------------------------------------------------------------------
Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete viac ako 1 500 aktuálnych ponúk.

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      3610604
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Domy a chalupy
  • Druh nehnuteľnosti :
      Rodinný dom
  • Celková cena :
      250 000 €
  • Jednotková cena:
      - / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : -
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Staré Hory
  • Kraj : Banskobystrický
  • Okres : Banská Bystrica
  • Štát : Slovensko

HALO reality Banská Bystrica

HALO reality Banská Bystrica - naša ponuka

#
  • Kúpa
... HALO reality Banská Bystrica
#
  • Kúpa
... HALO reality Banská Bystrica
#
  • Kúpa
... HALO reality Banská Bystrica

Podobné nehnuteľnosti

#
  • Prenájom
... RADO Reality

RADO | kancelárske priestory Dubnica nad Váhom

Bratislavská, Dubnica nad Váhom

  • 36 m2
#
  • Predaj
Člen NARKS
... Broker Consulting, a. s.