Popis nehnuteľnosti

Directreal Doma - Predáme plnohodnotný 3-izbový byt v pôvodnom stave na Rajčianskej ulici v Bratislave.

Veľká vstupná hala, priestranné izby, oddelená kúpelňa od WC, samostatná kuchyňa, balkón, pivničná kobka a možnosť dokúpiť si zastrešené garážové stojisko. Toto je iba zlomok benefitov, ktoré tento byt ponúka.

IDEÁLNA NEHNUTEĽNOSŤ PRE RODINU


Byt je situovaný v tichej časti sídliska v panelovej bytovke na 4. poschodí.

Ideálna dispozícia pre kupujúcich, ktorý plánujú kúpu bytu pre rodinu. Inevestor však rovnako nájde v nehnuteľnosti výbornú príležitosť, byt ďalej prenajímať. Tri samostatné izby presne definujú, kde bude obývačka, kde spálňa a detská izba, prípadne pracovňa, či hosťovská izba.

Pôvodný stav, v ktorom sa byt nachádza, vám dáva príležitosť pohrať sa s dispozíciou bytu a prerobiť si ho na dizajnovo vám najbližšiu predstavu. Výhodou je, že v bytovke už boli vymenené stúpačky.

DISPOZÍCIA BYTU

Vstup bytu tvorí veľká vstupná hala, z ktorej sa dostanete do izby, kuchyne, do kúpelne, na WC a do obývačky. Keďže sa do kuchyne dostanete aj z obývačky, máte možnosť zväčšiť si kúpleňu, skrz prechodovej chodby. Kúpelňa je však aj pri zachovaných parametroch dostatočne veľká.

Obývačka je prechodová izba, dostanete sa z nej do spálne aj do kuchyne. Po konzultácii s architektom zistíte, či sa dá hýbať s priečkou, ktorá oddeľuje obývačku od kuchyne a haly.

Východ na loggiu je z obývačky a a spolu s kuchyňou je orientovaná do vnútrobloku. Budete mať ticho a pokoj z oboch strán, lebo aj izba a spálňa sú od hlučnej cesty izolované. Výhľad máte na zeleň a ihriská. Orientácia bytu je na dve svetové strany SV kuchyňa a obývačka a JZ spálňa a izba.

Ako benefit máte skvelých susedov.

Byt je bez tiarch a právnych vád. Nie je tu ani hypotekárne záložné právo. Kúpou je byt voľný. Do užívania ho samozrejme dostanete vyprataný, pripravený na rekonštrukciu.

ZREKONŠTRUOVANÁ BYTOVKA

Sedemposchodová bytovka je kompletne zrekonštruovaná, zateplená so zrekonštruovanou strechou. Disponuje aj energetickým certifikátom kategórie B. Na každom poschodí máte iba dva byty.

MOŽNOSŤ DOKÚPIŤ PARKOVACIE STOJISKO

Ak máte záujem, k bytu máte možnosť prikúpiť si garážové stojisko, ktoré je súčasťou garážovej radovej zástavby hneď pri bytovke. Je zastrešené a priestor budete zdieľať s ďalším majiteľom. Každý máte svoje vlastné státie. Garážové stojisko má svoje vlastné LV. Cena garážového stojiska je 30.000 eur

OKOLIE

Všetko čo ako rodina, alebo jedinec pre život potrebujete, máte 5 minú pešo od domu: zdravotné stredisko, školy, škôlky, nákupné centrá, športoviská, kaviarne. MHD je hneď pri bytovke, parkovanie je bezproblémové pred bytovkou.

OBHLIADKY

Po telefonickom dohovore vám byt kedykoľvek rád ukážem. Teším sa na stretnutie. Majte pekný deň :)
Podlahová plocha m2: 66
Loggia: Áno 1x
Výťah: Áno 1x
Stav: Pôvodný stav
Poschodie: 4/7
Konštrukcia bytu: Panel
Možnosť kúpy na úver: Áno
Zálohový predpis / mesiac EUR: 220
Okná: Plastové
Kuchynská linka: Pôvodná
Spotrebiče: ,,,,,,,,,,,
Kúpelňa: Pôvodná
WC: Pôvodné
Podlahy: Linoleum,Betón
Bezpečnostné dvere:
Svetové strany: JZ,SZ
Kúrenie: Ústredné
Zateplený dom: Áno
Forma vlastníctva: Osobné
Garáž: Áno
Prechodné izby: Áno
Pivnica: Áno
Energetický certifikát budovy: Trieda B


Viac informácií o nehnuteľnosti: http://y9.sk/oIC

Kontakt na makléra:
Jozef Poláček
+421905254412
j.polacek@directreal.sk

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      3030010
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Byty
  • Druh nehnuteľnosti :
      3-izbový byt
  • Celková cena :
      145 000 €
  • Jednotková cena:
      2 197 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : Rajčianska
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Bratislava-Vrakuňa
  • Kraj : Bratislavský
  • Okres : Bratislava II
  • Štát : Slovensko

Directreal Doma