Popis nehnuteľnosti

A-W Real Vám ponúka na predaj nádherný, priestranný, luxusne zariadený veľkometrážny 4-izbový byt v Dunajskej Strede na Veľkoblahovskej ulici na sídlisku Západ. Byt sa nachádza na 3. poschodí trojposchodového tehlového bytového domu. Konštrukcia obytného domu: TEHLA. Ponuka disponuje loggiou a veľkou pivničnou miestnosťou a benefitom je tiež kompletná občianska vybavenosť v okolí bytového domu. Celková podlahová plocha bytu je 85 m2 + loggia 8 m2. Byt sa predáva kompletne zariadený, na mieru vyhotoveným nábytkom podľa návrhu interiérového dizájnéra. Byt a jeho vybavenie je z kvalitných, nadštandardných materiálov, vyhotovených priamo na mieru. 

Dispozícia bytu:

Byt pozostáva: z veľkej predsiene, z veľkej priestrannej obývacej izby s výstupom na loggiu, kuchyne, rodičovskej spálne, detskej izby, jedálne (izba prerobená na jedáleň) a kúpeľne s vaňou a toaletou a s dvomi umývadlami na doske.  

Vybavenie bytu: Kuchyňa disponuje na mieru robenou kuchynskou linkou s kameninovým drezom a vstavanými spotrebičmi (elektrická rúra, indukčná varná doska, mikrovlnná rúra, digestor, chladnička s mrazničkou, práčka, umývačka riadu). Jedáleň disponuje  jedálenským stolom so sedením pre šesť osôb. V obývacej izbe je rohový gauč a obývacia stena, dizájnový biokrb. Spálňa je vybavená manželskou posteľou a vstavanou skriňou. V predsieni nájdete šatníkovú skriňu a botník. 

Technický stav: byt nedávno prešiel kompletnou rekonštrukciou, ktorá zahŕňala výmenu plastových okien so sieťkami proti hmyzu, výmenu rozvodov elektriny (nová poistná skriňa), novú plávajúcu podlahu a dlažbu vo všetkých miestnostiach, bodové osvetlenie, nové zárubne a interiérové dvere, vonkajšie rolety, zabudovaná loggia, alarm.

Bytový dom prešiel rekonštrukciou v podobe zateplenia, výmeny strešnej krytiny, nových elektrických rozvodov aj rozvodov vody, výmeny zvončekov, výmeny rozvodov TÚV a renovácie vchodu.

Lokalita: Dunajská Streda zabezpečuje kompletnú a rozsiahlu občiansku vybavenosť, pričom lokalita, v ktorej sa nachádza bytový dom disponuje množstvom obchodov a služieb. Priamo na dosah ruky nájdete potraviny, reštaurácie, kaviarne, základnú aj strednú školu, autobusové zastávky, prevádzky a voľnočasové aktivity. Skvelú dostupnosť poskytuje aj možnosť železničnej dopravy či pravidelné spoje do Bratislavy. Rekreáciu a relax môžete zažiť doslova kúsok od domu aj vďaka aquaparku Thermalpark Dunajská Streda či wellness hotelu s japonskými masážami a okolie mesta navyše ponúka množstvo príležitostí kultúrneho či voľnočasového vyžitia. Názor makléra: Ponuka v Dunajskej Strede predstavuje zaujímavú a výhodnú investíciu aj vďaka kompletnej rekonštrukcii, ktorá zabezpečuje možnosť okamžitého nasťahovania sa či užívania bytu. Vysoký dopyt po nájomných bytoch v okolí navyše otvára priestor okamžitému prenájmu. Benefitom Benefitom nehnuteľnosti je tiež rýchla dostupnosť do hlavného mesta a tiež vlakové spojenie v pravidelných intervaloch a nový majiteľ určite ocení aj dispozíciu bytu a priestranné miestnosti.

Okolie bytového domu ponúka kľudné bývanie blízko k centre mesta. Parkovanie: verejné.

K bytu si môžete prikúpiť murovanú garáž so suterénom, garáž sa nachádza 100 metrov od obytného domu v radovej zástavbe. Cena garáže: 23.000 EUR.

Ponúkame pre našich klientov v rámci našich služieb:
- Vypracovanie kúpno predajných zmlúv a návrhu na vklad na kataster nehnuteľností
- Sprostredkovanie poskytnutia úverov
- Sprostredkovanie vypracovania znaleckých posudkov
- Poistenie nehnuteľností (aj k úverom), životné poistenie, poistenie majetku, poistenie vozidiel, poistenie zodpovednosti podnikateľa, cestovné poistenie, atď.

 

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      2998131
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Byty
  • Druh nehnuteľnosti :
      4-izbový byt
  • Celková cena :
      155 000 €
  • Jednotková cena:
      1 824 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : Veľkoblahovská
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Dunajská Streda
  • Kraj : Trnavský
  • Okres : Dunajská Streda
  • Štát : Slovensko

A-W REAL

Podobné nehnuteľnosti

#
  • Predaj
... ARCHEUS reality Kežmarok
#
  • Predaj
... 1. Reality Rent, s.r.o.
#
  • Kúpa
... HALO reality Slovensko