Popis nehnuteľnosti

Hľadáte kombináciu bývania, ktoré súčasne spĺňa atribúty rodinného domu (v blízkosti centra Bratislavy), je ideálny pre aktívnu rodinu a zároveň sa v ňom budete cítiť ako na dovolenke? Potom pre Vás máme jedinečnú zabývanú novostavbu rodinného domu. Tento dom spája výhody mestského bývania s blízkosťou prírody a ponúka veľa možností pre aktívny životný štýl.  

Dom sa rozprestiera na dvoch podlažiach, pričom na spodnom podlaží je tzv. denná zóna, ktorej dominuje veľká obývacia izba prepojená s jedálenskou časťou a kuchyňou. Z obývacej izby sa vychádza aj na južne orientovaný balkón. Tiež je tu aj samostatné WC s umývadlom (prepojené s technickou miestnosťou), vstupná chodba a schody vedúce do hornej časti domu. Na poschodí sú 3 spálne, pričom rodičovská je prepojená s šatníkom. Tiež je tu veľká kúpeľňa a samostatné WC.

Pod domom sa nachádza prestrešený priestor, ktorý može slúžiť ako parkovisko pre auto a tiež je tu uzamykateľná miestnosť na odkladanie záhradného náradia a nabýtku. Na pozemku sa nachádza čiastočne prestrešená, južne orientovaná, terasa s exteriérovým sedením a zatrávnená časť, ktorá vedia až na koniec pozemku. Za ohradeným pozemkom vedie prístup priamo ku Karloveskému ramenu. Toto miesto je neprístupné verejnosti, vďaka čomu si tu užijete absolútny relax v obklopení prírody.

Dom s úžitkovou plochou 151 m2 (zastavaná plocha 104 m2) sa nachádza na pozdemku o rozlohe 372 m2. Dom je vykurovaný moderným tepelným čerpadlom. Ako som spomínal, dom sa nachádza na rozhraní mestských častí Karlova Ves a Devín, avšak autom je to do centra mesta približne 10-15 minút. Veľkou výhodou je tiež zastávka MHD, ktorá sa nachádza cca. 100 metrov od nehnuteľnosti. V blízkosti je tiež kompletná občianska vybavenosť mestskej časti Karlova Ves/Devín.

Táto nehnuteľnosť je skvelou voľbou pre ľudí, ktorí hľadajú moderné mestské bývanie obklopené prírodou s výbornými možnosťami na cyklistiku, kajakovanie, paddleboard, rybolov, prechádzky v prírode a podobne.

Dispozícia domu:
1.NP:
- premostenie (5,55 m2)
- vstupná predsieň (5,02 m2)
- šatník (3,77 m2)
- predsieň WC / techn. miestnosť (1,57 m2 + 4,09 m2)
- kuchyňa (20,05 m2)
- jedáleň (12,92 m2)
- obývacia izba (24,75 m2)
- balkón (7,58 m2)

2.NP:
- chodba (9,32 m2)
- izba (19,88 m2) + šatník (5,64 m2)
- izba (15.85 m2)
- izba (11,52 m2)
- kúpeľňa (7,95 m2)
- wc (1,1 m2)

Ak Vás táto ponuka zaujala, neváhajte a dohodnite si osobnú obhliadku ešte dnes!

Uvedená cena zahŕňa všetky poplatky súvisiace s nehnuteľnosťou, kompletný právny servis, prevod vlastníckych práv, atď...
__________________
Filip Kühtreiber
MENTOR GROUP REAL ESTATE
☏ 0911 470 450
filip.kuhtreiber@mentorgroup.sk

• Páči sa Vám prezentácia tejto nehnuteľnosti?
- virtuálna prehliadka
- sprostredkovanie najvýhodnejšej hypotéky na trhu
- VIP servis pre každého klienta.
- daňové priznanie
- Máte v pláne predať alebo prenajať Vašu nehnuteľnosť?
- KONTAKTUJTE MA a rád Vám pomôžem.

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      2721333
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Domy a chalupy
  • Druh nehnuteľnosti :
      Rodinný dom
  • Celková cena :
      529 900 €
  • Jednotková cena:
      3 509 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : Devínska cesta
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Bratislava-Devín
  • Kraj : Bratislavský
  • Okres : Bratislava IV
  • Štát : Slovensko

mentorgroupre.sk

Podobné nehnuteľnosti