Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj slnečnú veľkoryso riešenú novostavbu dvojpodlažného 5-izbového murovaného rodinného domu „na kľúč“, dokončenú do vysokého štandardu za použitia prémiových materiálov. Nehnuteľnosť uspokojí aj toho najnáročnejšieho klienta, disponuje veľkou (čiastočne prestrešenou) terasou na rozľahlom rovinatom pozemku o výmere 1849 m2 vrátane parkovacieho státia pre 2 motorové vozidlá, chodníkov, terénnych úprav, trávnika s automatickým zavlažovacím systémom, okrasných rastlín a drevín, postavenú v tichej lokalite obce Slaská v okrese Žiar nad Hronom, v lone prírody s nádherným výhľadom na okolitú scenériu.

DISPOZÍCIA: Dispozícia domu poskytuje veľkorysé riešenie pre väčšiu rodinu ako aj pre dvojgeneračné bývanie. Zastavaná plocha je 255 m2, úžitková 381 m2, podlahová 318 m2, terasa 63 m2. Prednosťou je energetická úspora prevádzky, zabezpečená konštrukčnou kompaktnosťou a použitými materiálmi (murivo hr. 375 mm + zateplenie 200 mm) = energetická hospodárnosť budovy „A“.
Prízemie pozostáva z dennej časti (kuchyne, jedálne a obývačky) a nočnej časti, v ktorej je okrem spálne so šatníkom a dvoch detských izieb aj piata izba využiteľná ako pracovňa, hosťovská izba alebo ako tretia detská izba.
V v spodnom podlaží nájdeme štyri obytné miestnosti, ktoré je možné prerobiť jednoduchou úpravou podľa predstáv nového majiteľa napríklad na miestnosť pre wellness s priestorom pre saunu. vírivku a kúpeľňu, ďalšiu miestnosť pre fitness.

STAV NEHNUTEĽNOSTI: Novostavba je kompletne skolaudovaná a postavená z vysokvalitných materiálov.
Obvodové murivá, vnútorné steny a priečky: murivo hr. 375 mm, stropná konštrukcia: kvalitný poloprefabrikovaný systém PREMACO, strecha: kvalitná pálená škridla TONDACH
okná: plastové okná SLOVAKTUAL PASIV - HL, ID 8000 so stredovým tesnením (trojité tesnenie!!!), vstupné dvere: nadštandardné exteriérové plastové dvere SLOVAKTUAL, profil Aluplast ID 7000 - stav.hĺbka 85 mm ,vnútorné steny a stropy: sadrová omietka,
podlahy: sadrový samonivelizačný poter, zateplenie: komplexný zatepľovací systém s 20 cm polystyrénom, elektroinštalácia: rozvody prevedené podľa projektovej dokumentácie, príprava na exteriérové žalúzie, spôsob vykurovania: podlahové vykurovanie - elektrické termokáble, termostatické nastavenie v každej miestnosti, elektrina: napojenie domu na elektrickú sieť SSE, a.s., 220 V aj 380 V, hlavný istič 3 x 50 A, zriadená výhodná dvojtarifná sadzba kvôli el. vykurovaniu, teplá úžitková voda: elektrický bojler (200 l)
Príprava na krb: komínový systém SCHIEDEL, zabudovaný externý prívod vzduchu do krbu
Rodinný dom je napojený na všetky inžinierske siete: verejný vodovod, elektrika 220/380V,optická sieť, odkanalizovanie domu je zvedené do vlastnej čistiarne odpadových vôd, napojenie dažďovej kanalizácie zo striech do trativodu formou vsakov,
Cena domu zahŕňa:
1. Rodinný dom v štandarde „NA KĽÚČ“ (energetická trieda „A“)
vrátane finálnej fasádnej omietky, kompletnej predprípravy na osadenie exteriérových žalúzií, interiérových zárubní a dverí, laminátových podláh v celom dome, dlažieb v zádverí, kúpeľni, WC a technickej miestnosti, obkladov v kúpeľni, WC a technickej miestnosti, batérií, umývadiel, vane a sprchového kúta, kuchynskej linky so spotrebičmi, predprípravy pre montáž kamerového systému a alarmu, oddrenážovania domu a okapových chodníkov v šírke 60 cm, prístupový chodník zo zámkovej dlažby, vstup do domu zo zámkovej dlažby, čiastočne prestrešená terasa so zábradlím o rozlohe cca 60 m2 (z toho prestrešená časť 30 m2)
2. Pripojenie domu na inžinierske siete
• napojenie domu na verejný vodovod
• odkanalizovanie domu je zvedené do vlastnej čistiarne odpadových vôd
• napojenie domu na elektrickú energiu
• napojenie domu na optickú sieť
• napojenie dažďovej kanalizácie zo striech do trativodu formou vsakov
3. Dokladovú časť:
• Kolaudačné rozhodnutie
• Rozhodnutie o pridelení súpisného čísla
• List vlastníctva so zapísanou stavbou RODINNÝ DOM
• Energetický certifikát
• Revízne správy
• Atesty, tlakové tesnostné skúšky, certifikáty a osvedčenie
4. Stavebný pozemok o výmere 1 849 m2
5. Terénne úpravy pozemku a okolia domu, dve parkovacie miesta zo zámkovej dlažby, ohraničenie pozemku živým plotom, navezenie ornice na celý pozemok, úprava pôdy rotavátorom, zasiatie, prihnojenie a uvalcovanie trávneho osiva, výsadba okrasných rastlín a drevín, automatický zavlažovací systém

VÝHODY:
- ihneď voľný, s upravenou záhradou
- kvalitné luxusné bývanie vo výbornej a tichej lokalite

LOKALITA: Ak túžite po pokoji v lone krásnej prírody, turisticke, hubárčení, cyklotrasách - bývanie v tejto lokalite v tejto novostavbe Vám to plne umožňuje. Obec Slaská leží pod Kremnickými vrchmi Preteká cez ňu potok Brestov jarok a zo všetkých strán je obklopená lúkami a lesmi. V obci sú potraviny, škôlka, autobusové spojenie
Vzdialenosť obce Slaská je od okresného mesta je cca 7 km.




Energetická trieda A.

Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0910 989 687 alebo na darinasedliakova@haloreality.sk. ID ponuky: ŽH-67577.

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

V PRÍPADE, ŽE POTREBUJETE NAJSKÔR PREDAŤ VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ, NECHAJTE NÁM KONTAKT A MY VÁM POMÔŽEME VYMENIŤ TERAJŠIE BÝVANIE ZA NOVÉ.

U NÁS MÁTE ISTOTU: --------------------------------------------------------
- prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ
- na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov
- pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti
- profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi
- už vo väčšine lokalít robíme aj 3D skeny, videoobhliadky a pôdorysy nehnuteľnosti
- inzerujeme na viac ako 200 portáloch
- zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona
- poradíme vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť
- bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami
- pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS
-----------------------------------------------------------------------------
Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete viac ako 1 500 aktuálnych ponúk.

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      2625754
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Domy a chalupy
  • Druh nehnuteľnosti :
      Rodinný dom
  • Celková cena :
      399 000 €
  • Jednotková cena:
      1 047 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : -
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Slaská
  • Kraj : Banskobystrický
  • Okres : Žiar nad Hronom
  • Štát : Slovensko

HALO reality Zvolen

Podobné nehnuteľnosti