Popis nehnuteľnosti

Bosen Group Vám ponúka na predaj reprezentatívny priestor - mezanín, vhodný ako sídlo firmy s krásnym výhľadom na všetky dominanty Bratislavy, nachádzajúci sa na ulici Černyševského, m. č. Bratislava - Petržalka pri Sade Janka Kráľa

PRIESTOR: Celková rozloha priestoru aj s terasami je 771.64m2 z čoho je vnútorná podlahová plocha 381.83m2 a rozloha 4 terás 389.81m2. Ako jediný sa rozprestiera na 5. a 6. podlaží s výťahom a orientáciou na všetky svetové strany čím je veľmi dobre viditeľný a zároveň má aj privilégiu súkromia. Jeho dispozícia vyhovuje potrebám niekoľkých samostatných kancelárií a jedného väčšieho otvoreného priestoru s prístupom do príručnej kuchyne a zázemia.  

VYBAVENIE: Priestor sa predáva v štádiu HOLOPRIESTOR. Okná a dvere na terasy sú hliníkové s izolačným presklením, stropy nadštandardne vysoké. Byt má predprípravu na kuchyňu a hygienické priestory bez vybavenia. Na dolnej úrovni sa nachádzajú 3 menšie terasy a jedna veľkometrážna na hornej úrovni.  V priestore je vybudovaný rozvod teplej a studenej vody, vnútornej kanalizácie, rozvod elektroinštalácie - 220V a 380V, telefónu, televízie, internetové pripojenie - optika. 

BUDOVA: Bytový dom bol kolaudovaný v roku 2006. Na 1NP sa nachádza vstupný priestor a nebytové priestory a na 1PP sú spoločné relaxačné priestory - 12m bazén, sauna, fitness či squash kurt, ideálne na popracovný relax či odreagovanie. Na tejto úrovni sa nachádzajú aj garážové státia a technické zázemie budovy. 

PARKOVANIE: K priestoru prislúcha jedno parkovacie státie v podzemných garážach priamo v objekte, ďalšie parkovanie je možné v bezprostrednom okolí.

LOKALITA: Začiatok Petržalky v okolí Sadu Janka Kráľa a OC Aupark v pošej dostupnosti do historického centra mesta je jednou z najvyhľadávanejších častí Bratislavy. Disponuje všestranným športovým či kultúrnym vyžitím, poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť, veľa vzdelávacích a zdravotníckych inštitúcií, kaviarní, supermarketov a kompletnú sieť obchodov a služieb. Taktiež sa vyznačuje výbornou dopravnou situáciou nakoľko poskytuje rýchle napojenie na obchvat či dostupnosť MHD do všetkých častí BA.  

CENA: 650.000 EUR 

Realitný maklér: Petr Mík
tel: 0911 150 233

V inzercií sú použité vizualizácie priestoru, ktoré majú len vizuálny charakter pre predstavu priestoru bez vnútorného zariadenia a môžu sa od skutkového stavu líšiť. 

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

Pozrite si video

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      2397509
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Priestory pre obchod a služby
  • Druh nehnuteľnosti :
      Kancelárie, administratívne priestory
  • Celková cena :
      650 000 €
  • Jednotková cena:
      1 702 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : Černyševského
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Bratislava-Petržalka
  • Kraj : Bratislavský
  • Okres : Bratislava V
  • Štát : Slovensko

BOSEN Bratislava

BOSEN Bratislava - naša ponuka