Popis nehnuteľnosti

Broker Consultig, a.s vám ponúka na predaj 2,5-izbový byt s celkovou výmerou 76,74m2, v peknom a udržiavanom tehlovom dome v blízkosti centra mesta.
Tento útulný byt vám ponúka všetko, čo potrebujete pre pohodlné bývanie ale je tiež vhodný ako investičný byt s možnosťou ďalšieho prenájmu, vďaka polohe a blízkej dostupnosti do kúpeľov a aquaparku. Byt prešiel kompletnou veľmi peknou a modernou rekonštrukciou.

VÝHODY:
Vyhľadávaná lokalita - len 1 minúta pešo do centra a do kúpeľov
Krb s výkonom 4,5 kwh a pravidelnými revíznymi kontrolami
Vlastný plynový kotol (na vykurovanie aj ohrev vody)
Podlahy a dvere v jednotnom štýle
Kuchyňa na mieru so vstavanými spotrebičmi vrátane umývačky riadu

DISPOZÍCIA:
Byt sa nachádza na 2. nadzemnom podlaží. Byt pozostáva z 2 spální, obývačky orientovanej na juh, praktickej kuchyne, kúpeľne s wc a troch pivníc v suteréne bytového domu. V kúpeľni je sprchový kút, wc a práčka.
K bytu patria tri pivnice, do ktorých si môžete uskladniť svoje veci, ale aj drevo či brikety do krbu. Dve pivnice murované, tretia je latková.

Užívať sa dá aj záhrada za domom s možnosťou posedenia, kde si môžete vypiť kávu alebo relaxovať po náročnom dni.

REKONŠTRUKCIA:
BYT prešiel kompletnou rekonštrukciou v roku 2017. Pôvodne bol byt 2-izbový. Práce obnášali vymurovanie nových priečok a teda aj čiastočnú zmenu dispozície. Pri rekonštrukcii boli vymenené rozvody vody, elektriny aj kúrenia, nové stierky, sadrokartónové stropy s bodovým led osvetlením, vstupné bezpečnostné dvere, interiérové dvere s vkusnými oblôžkovými zárubňami, vinylová podlaha v celom byte, na mieru robená kuchynská linka a vstavaná skriňa v spálni. Kúrenie je riešené vlastným plynovým kotlom a krbom v obývačke.

BYTOVÝ DOM, v ktorom sa byt nachádza je tehlový. Strecha sedlová, strešná krytina plechová, komíny udržiavané, vymenené vstupné dvere do vchodu a schodiskové okno. Veľkou výhodou je, že vo vchode sa nachádzajú len 4 byty.

LOKALITA:
Okolie domu a celý bytový dom sú príjemné a tiché. Bytový dom je situovaný na ulici Banská, len 1 min. na pešo do centra mesta a kúpeľov. O kľudné bývanie bude určite postarané. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť ako sú obchody, služby, zdravotné strediská, taktiež reštaurácie a kaviarne.

Z NÁŠHO POHĽADU:
Byt je krásny, moderný a priestranný. Rekonštrukcia je veľmi vydarená. Nový majiteľ si presťahuje svoje veci a môže nerušene bývať bez ďalších investícií.
Lokalita je tichá, príjemná s dobrou dostupnosťou.

V prípade kúpy tejto nehnuteľnosti prostredníctvom hypotekárneho úveru zabezpečíme kompletné financovanie za najvýhodnejších podmienok na trhu, vrátane poistenia a objednávky znalca. Vybavíme všetky právne dokumenty, rezervačné a kúpne zmluvy, kataster i prepis energií. Zrealizujeme celý obchod bezpečne, jednoducho a komfortne.

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      2216497
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Byty
  • Druh nehnuteľnosti :
      3-izbový byt
  • Celková cena :
      1 €
  • Jednotková cena:
      0 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : Banská
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Turčianske Teplice
  • Kraj : Žilinský
  • Okres : Turčianske Teplice
  • Štát : Slovensko

Broker Consulting, a. s.

Broker Consulting, a. s. - naša ponuka

Podobné nehnuteľnosti