Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj 5 – izbový rodinný dom s letnou kuchynkou a skladom v malebnej obci Svodín, okres Nové Zámky. Dom je postavený na rovinatom, slnečnom a oplotenom pozemku s výmerou 983 m2 (orientačné rozmery 17x58 m).

DISPOZÍCIA:
Rodinný dom pozostáva z priestrannej predsiene, kuchyne s výstupom na terasu, veľkej obývacej izby, chodby, dvoch samostatných izieb, 2x dennej miestnosti, technickej miestnosti, 2x kúpeľňa, jedna so sprchovým kútom a toaletou druhá s rohovou vaňou a samostatnou toaletou.

POZEMOK:
Na pozemku sa nachádza letná kuchyňa, sklad, koterec, technická miestnosť. Pod letnou kuchynkou sa nachádza priestranná pivnica. Vysadené sú na %nom mladé stromčeky, 1x jabloň, 2x marhuľa, 2x broskyňa a malý vinič.

TECHNICKÝ STAV:
Rodinný dom je postavený zo zmiešaného materiálu + dostavba prednej časti je z tehly, strecha je z časti plechová a druhá časť škridlová, menená v roku 2019. RD prešiel rozsiahlou rekonštrukciou. V roku 2017 bola dokončená nová elektroinštalácia v kuchyni a v kúpe%lniach, menené boli nové parkety, dlažba a obklady, stierky a omietky, drevené euro okná s vnútornými žalúziami, liatinový kotol na tuhé palivo + nový samostatný komín. K dispozícii je aj plynový kotol. Ohrev vody zabezpečuje 2x elektrický bojler. Súčasťou zadnej časti RD je terasa.

INŽINIERSKE SIETE:
Dom je napojený na obecný vodovod, elektrinu, plyn, odpad je vedený do žumpy. Kúrenie je možné plynovým kotlom - radiátormi + liatinový kotol na tuhé palivo.

Nehnuteľnosť je v osobnom vlastníctve 1 majiteľa, nie je zaťažená žiadnou ťarchou ani vecným bremenom a je ihneď k dispozícii. Priemerné mesačné náklady na bývanie sú cca 170 eur/4 os.

Príjazdová asfaltová cesta umožňuje bezproblémovú dostupnosť k nehnuteľnosti ako aj parkovanie priamo pred ňou, prípadne na pozemku.

LOKALITA:
Obec Svodín ponúka základnú občiansku vybavenosť ako je pošta, materská a základná škola, lekáreň a je vzdialená 33 km od okresného mesta Nové Zámky, 35 km od Podhájskej, 51 km od Komárna a 27 km od Štúrova.

VÝHODY
- výborná poloha s ľahkou dostupnosťou do okolitých miest
- nízke prevádzkové náklady
- vhodné na okamžité bývanie
- priestranný a udržiavaný pozemok
- vzhľadom na stav nehnuteľnosti - cena

Na Vaše ďalšie prípadné otázky Vám radi odpovieme pri osobnom stretnutí.

Cena za nehnuteľnosť je vrátane provízie, právneho servisu, poradenstva, základného správneho poplatku vkladu na kataster, prípadne vám pomôžeme pri vybavovaní hypotekárneho úveru (viac na našej webovej stránke).



.

Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0949 374 699 alebo na luciamarhefkova@haloreality.sk. ID ponuky: NZ-66931.

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

V PRÍPADE, ŽE POTREBUJETE NAJSKÔR PREDAŤ VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ, NECHAJTE NÁM KONTAKT A MY VÁM POMÔŽEME VYMENIŤ TERAJŠIE BÝVANIE ZA NOVÉ.

U NÁS MÁTE ISTOTU: --------------------------------------------------------
- prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ
- na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov
- pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti
- profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi
- už vo väčšine lokalít robíme aj 3D skeny, videoobhliadky a pôdorysy nehnuteľnosti
- inzerujeme na viac ako 200 portáloch
- zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona
- poradíme vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť
- bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami
- pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS
-----------------------------------------------------------------------------
Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete viac ako 1 500 aktuálnych ponúk.

Pozrite si video

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      1979422
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Domy a chalupy
  • Druh nehnuteľnosti :
      Rodinný dom
  • Celková cena :
      88 000 €
  • Jednotková cena:
      518 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : -
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Svodín
  • Kraj : Nitriansky
  • Okres : Nové Zámky
  • Štát : Slovensko

HALO reality Nové Zámky