Popis nehnuteľnosti

RK CASMAR Vám ponúka na predaj 4-izbový rodinný dom v obci Majcichov. Tento dom bol postavený v roku 2018 na pozemku o rozlohe 546m2, samotný dom má zastavanú plochu 110m2 a úžitkovú plochu 89,10m2.

Na jeho výstavbu boli použité kvalitné materiály - obvodové  murivo zn. Porotherm hr. 380mm,  obvodové steny zateplené polystyrénom  hr. 200mm, z vonkajšej strany silikátové omietky zn. Baumit, vnútorná omietka, nosné murivo zn. Porotherm hr. 250mm, deliace priečky zn. Porotherm hr. 115mm. Drevený obklad fasády – Tatranský profil. Na dome použitá hydroizolácia proti zemnej vlhkosti, tepelná a zvuková izolácia a tepelná izolácia. Strešná krytina zn. Bramac.

Interiér:

Rodinný dom dispozične pozostáva z chodby, detskej izby, kuchyne s kuchynskou linkou na mieru so vstavanými spotrebičmi, vrátane umývačky riadu, spojenej s obývacou izbou, odkiaľ je východ na terasu s prístreškom cez vysoké okná, samostatná toaleta s umývadlom, spálňa so vstavanou skriňou, kúpeľňa s vaňou a toaletou,  izba, tiež s východom na terasu.  Terasa je situovaná na východ. V celom dome je teplovodné podlahové kúrenie s termostatom v každej izbe, možnosť regulácie teploty individuálne v každej miestnosti podľa potreby. Elektrický kotol zn. Protherm + zásobník na TV 120l zn. Protherm.  V dome je v obývacej izbe predpríprava krb. Podkrovie je nepochôdzna, môže slúžiť z časti, ako úložný priestor. Internet – optický AIRNET, pred rodinným domom prípojka na T-com. V rodinnom dome je predpríprava na alarm a taktiež na elektrickú bránu.

Exteriér:

Na pozemku sa nachádzajú IS (kanalizácia, obecná voda, elektina, studňa, plyn je dotiahnutý na pozemok). Parkovanie na pozemku pre dve autá a pred pozemkom pre ďalšie tri autá. V terase, na ktorú je výstup z rodinného domu je úložný priestor, taktiež sa na pozemku nachádzajú štýlové vyvýšené záhony, ktoré sú od zeme odizolované a vysadené krásne agáty. Na pozemku sa tiež nachádza záhradný domček s pripojením na elektrinu (220V a 340V).

 

Tento dom sa predáva kompletne zariadený, mesačné poplatky súvisiace s užívaním domu sú 160€ pre 4-člennú rodinu/mesiac. K domu je vystavený energetický certifikát.

Obec Majcichov sa nachádza 15 minút od mesta Trnava s výbornou občianskou vybavenosťou a dostupnosťou na obchvat D1 a R1. Občianska vybavenosť - MŠ, ZŠ, pošta, potraviny, lekár, reštaurácia a mnohé iné služby.

Cena nehnuteľnosti je 265 000 € vrátane provízie a všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti.
Pre bližšie informácie ma kontaktujte na tel.č 0915 133 555 alebo gasparova@casmar.sk

V cene je zahrnuté profesionálne realitné a právne poradenstvo, vypracovanie zmluvnej dokumentácie a návrhov na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností.

Túto nehnuteľnosť je možné kúpiť aj prostredníctvom hypotekárneho úveru, s ktorým Vám radi pomôžeme.

 

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      1953993
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Domy a chalupy
  • Druh nehnuteľnosti :
      Rodinný dom
  • Celková cena :
      265 000 €
  • Jednotková cena:
      2 974 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : -
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Majcichov
  • Kraj : Trnavský
  • Okres : Trnava
  • Štát : Slovensko

CASMAR REALITY, s.r.o.

CASMAR REALITY, s.r.o. - naša ponuka

Podobné nehnuteľnosti