Popis nehnuteľnosti

EXKLUZÍVNE ponúkame na predaj slnečný dvojizbový byt v Bratislave, v obľúbenej a často vyhľadávanej lokalite Nového Mesta na Sibírskej ulici. Celková plocha bytu je 60,72 m2 (byt – 57,04 m2, pivnica – 1,65 m2, balkón – 2,03 m2), nachádza sa na 4/4 poschodí tehlového bytového domu bez výťahu.

DISPOZÍCIA BYTU: priestranná obývačka prepojená s kuchyňou, veľkorysá spálňa s východom na balkón a vytvoreným šatníkom, kúpeľňa spojená s WC a vstupná chodba.

STAV NEHNUTEĽNOSTI: byt prešiel kompletnou rekoštrukciou. Okrem výmeny elektroinštalácie, rozvodov vody a plynu, boli vymenené pôvodne okná za plastové so sieťkami proti hmyzu, pred tromi rokmi boli nainštalované vonkajšie elektrické rolety diaľkovo ovládané. Podlahy sú pokryté laminátovými parketami v kombinácii s dlažbou. V obývačke je nainštalovaná klimatizácia. Pri rekonštrukcii bola upravená aj dispozícia bytu – prepojila sa obývačka s kuchyňou, čím vznikol veľký otvorený priestor, zväčšila sa kúpeľňa, takže je miesto aj na rohovú vaňu a sprchový kút a spálňa je SDK priečkou predelená na spaciu časť a šatníkový priestor / pracovňu. V kuchyni je osadená kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi (plynová varná doska, elektrická rúra, mikrovlnná rúra, odsávač pár vyvedený do komína, umývačka riadu), ktorá poteší nejedného kuchára a to vďaka dostatočnému úložnému priestoru a pracovnej ploche. Na chodbe a v spálni je priestranná šatníkova skriňa, vďaka ktorým si všetky veci v domácnosti nájdu svoje úložne miesto. Interiérové dvere sú dýhové osadené v obložkových zárubniach, vstupné dvere sú bezpečnostné. Byt sa predáva aj so zariadením podľa fotodokumentácie.
Bytový dom je tehlový so šikmou strechou s podkrovím. Je zateplený s upraveným spoločnými priestormi, novou bránou a schránkami.

MESAČNÉ NÁKLADY: 120 € / 2 osoby, cca 25 € elektrina a plyn

LOKALITA: mestská časť Nové Mesto vznikla pravdepodobne začiatkom 18. storočia ako Kvetná dolina. Postupne rástla a dnes je z nej rozľahlá moderná štvrť, ktorá svojim obyvateľom ponúka množstvo historických objektov, ale aj priestor na trávenie voľného času v prírode alebo na športové aktivity. Preto je táto mestská štvrť obľúbená všetkým vekovými kategóriami. V okolí domu je kompletná občianska vybavenosť. Hneď pri dome je materská aj základná škola, v pešej dostupnosti sú detské ihriská, Tesco Expres, Delia potraviny, banky aj pošta, reštaurácie a kaviarne. V blízkosti domu sa nachádzajú obľúbené nákupné centrum OC Central a OC VIVO so všetkými službami, obchodmi, reštauráciam a kaviarňami Neoceniteľnou výhodou je aj jednoduchý a rýchly pristup do centra mesta, či už autom alebo MHD, do 5 minút pešou chôdzou je zastávka električky. Na svoje si prídu aj športoví nadšenci, ktorí môžu využiť Zimný štadión Ondreja Nepelu, NTC arénu, Národný futbalový štadión, športovú halu či plaváreň na Pasienkoch alebo voľnočasový priestor JAMA. V lete je možné okúpať sa na neďalekej Kuchajde, či letnom kúpalisku Tehelné pole. Fanúšikovia turistiky ocenia blízkosť turistických chodníkov v Malých Karpatoch

VÝHODY:
- okamžite obývateľný byt bez nutnosti ďalších investícií,
- moderné dispozičné riešenie bytu s dostatkom úložného priestoru,
- vhodný ako štartovacie bývanie alebo investícia na ďalsí prenájom,
- skvelá orientácia na dve svetové strany – spálňa orientovaná na východ, takže si na balkóne môžete vychutnať pri rannej káve východ slniečka, obývačka s kuchyňou orientované na západ,
- vynikajúca občianska vybavenosť,
- tiché prostredie s dostatkom zelene.
.

Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0905 784 757 alebo na katarinaparsova@haloreality.sk. ID ponuky: BA-67437.

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

V PRÍPADE, ŽE POTREBUJETE NAJSKÔR PREDAŤ VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ, NECHAJTE NÁM KONTAKT A MY VÁM POMÔŽEME VYMENIŤ TERAJŠIE BÝVANIE ZA NOVÉ.

U NÁS MÁTE ISTOTU: --------------------------------------------------------
- prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ
- na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov
- pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti
- profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi
- už vo väčšine lokalít robíme aj 3D skeny, videoobhliadky a pôdorysy nehnuteľnosti
- inzerujeme na viac ako 200 portáloch
- zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona
- poradíme vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť
- bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami
- pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS
-----------------------------------------------------------------------------
Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete viac ako 1 500 aktuálnych ponúk.

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      1858359
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Byty
  • Druh nehnuteľnosti :
      2-izbový byt
  • Celková cena :
      219 990 €
  • Jednotková cena:
      3 729 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : Sibírska
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Bratislava-Nové Mesto
  • Kraj : Bratislavský
  • Okres : Bratislava III
  • Štát : Slovensko

HALO reality Bratislava

HALO reality Bratislava - naša ponuka

#
  • Kúpa
... HALO reality Bratislava
#
  • Kúpa
... HALO reality Bratislava
#
  • Kúpa
... HALO reality Bratislava
#
  • Kúpa
... HALO reality Bratislava

Podobné nehnuteľnosti

#
  • Predaj
... Byty Bratislava
#
  • Predaj
... Byty Bratislava
#
  • Predaj
... Byty Bratislava