Popis nehnuteľnosti

Exkluzívne ponúkame na predaj [b]novostavbu 4 izbového rodinného domu[/b] v kľudnej, tichej, bočnej uličke časti obce [b]Michal na Ostrove[/b], len 5 minút chôdze od vlakovej zastávky, 7 minút od autobusovej zastávky a 4 minúty od napojenia na R7. Dostupnosť do Dunajskej Stredy 10 minút a do centra Bratislavy 20 minút, vďaka danej infraštruktúre. Frekvencia vlakového spojenia 1x za hodinu.
Jedná sa o samostatne stojaci rodinný dom [b]s úžitkovou plochou 119,42 m2[/b], zasklenenou terasou a kompletne oploteným pozemkom s krásnou udržiavanou záhradou o výmere 300 m2, ktorá zabezpečuje súkromie. Kolaudácia prebehla v roku 2018, kedy bol daný aj do užívania. Dom predáva 1. majiteľ.
Rodinný dom je murovaný (tehla Porotherm 25 cm + 15 cm zateplenie) a drevená strecha je vyhotovená ako valbová konštrukcia so škridlovou krytinou. Výhodou je, že nad viac ako polovicou domu slúži pochôdzne podkrovie ako úložný priestor. Okná sú plastové s izolačným trojsklom a krytá terasa je zasklená s možnosťou úplného otvorenia počas príjemných letných dní a v prípade nepriaznivého počasia je možné využiť infražiarič na diaľkové ovládanie s možnosťou naprogramovania doby ohrevu. Vizuál dopĺňa tehličkové obloženie.
Celková výmera pozemku je [b]488 m2[/b] z čoho [b]zastavaná časť tvorí 138 m2. [/b]

Pozemok je kompletne oplotený, udržiavaný, s trávnikom a množstvom okrasných drevín, stromov, kerov a kvetov.
Pred domom vznikol priestor na 3 parkovacie státia pre autá.

Dom je napojený na elektrinu, o pitnú a úžitkovú vodu sa stará studňa na pozemku a odpad je zabezpečený žumpou. V dome je dotiahnutý koaxiálny kábel a internet od spoločnosti Telekom.
Minulý rok boli na dome boli nainštalované [b]fotovoltaické panely s výkonom meniča 10000W (Huawei 9,68 kWp)[/b], vďaka čomu sa optimalizovali mesačné náklady. Dom disponuje aj [b]samostatnou prípojkou na nabíjanie elektromobilu (AC 380V) [/b].

Samotná moderná novostavba [b]s úžitkovou plochou 119 m2[/b] je dispozične výborne rozdelená na [b]dennú a nočnú časť[/b]. Vykurovanie je zabezpečené elektrickým podlahovým kúrením so samostatne nastaviteľným termostatom v každej izbe. Doplnkovým zdrojom vykurovania môže byť aj [b]krb[/b], ktorého [b]predpríprava[/b] je v obývacej miestnosti. O ohrev vody sa stará elektrický bojler umiestnený v technickej miestnosti. Na podlahe v izbách je laminátová podlaha a vo vstupnej chodbe, kúpeľni, WC, technickej miestnosti a zasklenej krytej terase je praktická keramická dlažba.
V celom dome je predpríprava na alarm. Klimatizácia (zn. Samsung Wind-Free Avant3.5 kW so zabudovaným senzorom pohybu a pripojením na wifi, čo zabezpečuje komfortnú teplotu bez nepríjemného prúdenia studeného vzduchu) je situovaná v dennej časti. Obývačka spojená s kuchyňou je orientovaná na juhozápadnú stranu, ktorá zaisťuje výbornú svetelnosť počas celého dňa.
Pavinič – ktorým je dom obrastený – dodáva prírodnú „klimatizáciu“..

[b]DISPOZÍCIA DOMU:[/b]
Vchádza sa cez vstupnú chodbu o výmere 4,78m2 s dostatkom priestoru na dobudovanie úložných priestorov.
Denná časť o výmere 40,32 m2 pozostávajúca :
- z priestrannej obývacej miestnosti s rozkladacím a modulárnym gaučom, klimatizáciou, predprípravou na krb, konferenčnými stolíkmi, skrinkou pod TV, policovou zostavou za gaučom, kreslom a taburetkou,
- jedálenskej časti s okrúhlym jedálenským stolom so 6 stoličkami , z ktorej sa vychádza aj na prekrytú, zasklenú terasu o výmere 13,82 m2 s vonkajším sedením
- kompletne zariadenej a plne vybavenej kuchynskej časti s modernou linkou, vstavanými spotrebičmi zn. Bosh (umývačka riadu, varná doska, elektrická rúra, mikrovlnka a americká 2dverová chladnička s mrazákom).

Nočnú časť od tej dennej oddeľuje chodba o výmere 7,84 m2, z ktorej sa dá vyjsť na povalu a pozostáva z:
- technickej miestnosti s el. bojlerom, ktorá slúži ako ďalší úložný priestor (2,75 m2)
- samostatnej kúpeľne o výmere 6,65 m2 s vaňou, dvoma umývadlami, sprchovým kútom, práčkou a skrinkami
- samostatného WC s umývadlom o výmere 1,17 m2
Nočnú časť tvoria 3 samostatné, nepriechodné izby:
- detská izba o výmere 12,63 m2, s dvojitou vstavanou skriňou, disponujúca roll-doorom a 2 jednolôžkovými posteľami
- hlavná spálňa o výmere 14,59 m2, s manželskou posteľou (matrac Dormeo s technológiou Octaspring), nočným stolíkom a veľkou komodou
- samostatná izba o výmere 13,75 m2, s manželskou posteľou a pracovným stolom

Dom sa predáva nezariadený, po dohode je možné ponechať aj zariadenie.

Mesačné náklady sú približne [b]100€[/b] ako zálohové platby za elektrinu.

Kompletná cena vrátane provízie: [b]279 500€[/b]

V prípade záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať na tel. čísle +421 940 947 943.

[b]LOKALITA:[/b]
Obec Michal na Ostrove je obec v okrese Dunajská Streda s 3 jazerami vhodnými na rybolov. V obci je občianska vybavenosť v podobe potravín, pošty, materskej školy , zdravotnej starostlivosti (všeobecný lekár, gynekologická a zubná ambulancia, lekáreň), reštaurácie, penziónu, vlakovej a autobusovej zástavky. V blízkosti sa nachádza Slovakia ring, Malkia park a množstvo iných atrakcíí na trávenie voľného času.

Táto nehnuteľnosť je ponúkaná prostredníctvom spoločnosti [b]Domy pre ľudí [/b]- v provízii sprostredkovateľa sú zahnuté poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti - základný poplatok za návrh na vklad do katastra nehnuteľností vo výške 100€, poplatky za overovanie podpisov predávajúcich na zmluvách, vypracovanie zmlúv a autorizácia zmlúv advokátom, poistenie pre prípad spôsobenej škody do výšky 1,5mil€, hypotekárne poradenstvo a kompletný realitný servis. [pdf]

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      1764800
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Domy a chalupy
  • Druh nehnuteľnosti :
      Rodinný dom
  • Celková cena :
      279 500 €
  • Jednotková cena:
      2 340 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : -
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Michal na Ostrove
  • Kraj : Trnavský
  • Okres : Dunajská Streda
  • Štát : Slovensko

Domy pre ľudí s.r.o.

Domy pre ľudí s.r.o. - naša ponuka

Podobné nehnuteľnosti

#
  • Predaj
Člen NARKS
... Realitná kancelária Romantické chalupy, s.r.o.
#
  • Predaj
Člen NARKS
... Realitná kancelária Romantické chalupy, s.r.o.
#
  • Predaj
Člen NARKS
... Realitná kancelária Romantické chalupy, s.r.o.
#
  • Predaj
Člen NARKS
... Realitná kancelária Romantické chalupy, s.r.o.
#
  • Predaj
Člen NARKS
... Realitná kancelária Romantické chalupy, s.r.o.