Popis nehnuteľnosti

HERRYS - Na predaj praktický 1,5-izbový byt v aktuálne kolaudovanom projekte Pod Vinicou

Realitná kancelária HERRYS ponúka exkluzívne na predaj praktický riešený 1,5 -izbový byt s veľkorysým balkónom v aktuálne kolaudovanom developerskom projekte Pod Vinicou, nachádzajúcom sa v príjemnom prostredí lokality Biely kríž pod úpätím Karpát. Byt sa nachádza na 2. nadzemnom podlaží päťpodlažného bytového domu. K bytu prislúcha pivničná kobka, nachádzajúca sa na tom istom podlaží ako byt a vonkajšie vyhradené parkovacie miesto pred bytovým domom. Byt sa predáva v prevedení štandard.

Byt má rozlohu 46,24 m2 - z toho je rozloha bytu 34,71 m2, murovaná pivničná kobka je 2,54 m2 (nachádza sa na tom istom podlaží ako byt) a balkón má veľkosť 8,99 m2.

Štandardom bytu sú laminátové parkety Egger 8mm, interiérové dvere Porta doors, dlažba a obklad gress - výrobca Villeroy & Boch, sanita taktiež Villeroy & Boch.

Stavebný štandard bytu predstavuje okrem iného podlahové vykurovanie, predprípravu na klimatizáciu v každej obytnej miestnosti, predprípravu na exteriérové elektricky ovládané žalúzie, okna s izolačným trojskolom a protipožiarné bezpečnostné vstupné dvere.

Developerský projekt Pod Vinicou komornejší charakter vďaka uzavretému areálu a nizkopodlažnej zástavbe bytových domov, ktoré majú maximálne 5. podlaží.

BENEFITY
úplne nový byt v developerskom projekte
príprava na klimatizáciu a externé žalúzie
podlahové vykurovanie bytu
vysoká kvalita štandardov bytu
priestranná murovaná pivničná kobka poskytujúca dostatočný úložný priestor
vyhradené parkovacie státie pred bytovým domom
energetický certifikát A
•zelené strechy v rámci bytového domu
oplotenie rezidenčného projektu
park a ihrisko v rámci areálu
výborná dostupnosť MHD zastávok (električka, autobus)
kompletná občianska vybavenosť
blízkosť zelene


DISPOZÍCIA
Byt pozostáva z obývacej miestnosti spojenej s kuchynským kútom. Obývacia miestnosť je dostatočné veľka, priestranná a riešena tak, aby do nej bolo možne umiestniť “spací kút”, ktorý je možné opticky predeliť napríklad vstavanou skriňou. Napravo od vchodových dverí je umiestnená kúpeľňa s WC a sprchovacím kútom so zasklením.Veľkoryso riešený západne orientovaný balkón ponúka dostatok priestoru na umiestnenie exteriérového nábytku. K bytu prislúcha aj dostatočné veľká murovaná pivničná kobka nachádzajúca sa na tom istom podlaží ako byt.

LOKALITA

Mestská časť Bratislava Nové Mesto – Biely Kríž, je vyhľadávaná lokalita vyznačujúca sa bohatou zeleňou, vynikajúcou dostupnosťou do mesta vďaka električkovému napojeniu a výbornou občianskou vybavenosťou. Okrem vynikajúcej dostupnosti do mesta, ponúka aj blízkosť Malých Karpát s množstvom zelene a turistických a cyklistických chodníkov. V pešej dostupnosti sa nachádzajú všetky potrebné služby, ako pošta, škola, škôlka, supermarket, reštaurácie, športoviská, a pod.

CENA
171.000 € + 12.000 € parking(cena je vrátane odborného servisu a provízie RK)© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie HERRYS


© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie HERRYS.

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      1716735
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Byty
  • Druh nehnuteľnosti :
      1-izbový byt
  • Celková cena :
      171 000 €
  • Jednotková cena:
      3 698 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : Skalická cesta
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Bratislava-Nové Mesto
  • Kraj : Bratislavský
  • Okres : Bratislava III
  • Štát : Slovensko
...

HERRYS s.r.o.