Popis nehnuteľnosti

B10 Vám ponúka na predaj tento nádherný 4 izbový rodinný dom v obci Topoľčianky - Zlaté Moravce s úžitkovou plochou domu 114,5 m2. Dom je po kompletnej modernej zrekonštrukcii (2022), pri ktorej bol kladený dôraz na kvalitné materiály a originálny dizajn.

Kompletná rekonštrukcia "od A po Z":

Dom je postavený z plnej pálenej tehly s hrúbkou stien 30-60 cm a renováciou prešiel od podlahy (dubové parkety), omietky, rozvody vody a elektriny, komín, okná (3-oj sklo), kúpeľne, kuchyňa so vstavanými spotrebičmi, interierové dverame (bezfalcové) až po zateplenú fasádu, strechu a celý exterier vrátane chodníkov/terasy/oplotenia/výsadby.

"Izoláciou sa nešetrilo" - odizolované podlahy s nový poterom proti zemnej vlhokosti, zateplenie fasády 10 cm polystyrén, strešná izolácia 40 cm.

Ohrev vody a kúrenie zabezpečuje plynový kondenzačný kotol zn.Wiessmann, ktorý je napojený na teplovodné podlahové kúrenie v celom dome + doplnkové radiátory v kúpeľniach. Štýlové krbové kachle v obývačke dotvárajú atmostféru domu.

Exterier na 100%:

Dom sa nachádza na pozemku s rozlohou 445 m2 + 42 m2 ako 1/4 podiel na ceste s vydláždeným parkoviskom pre 2 autá. Vydláždené chodníky, terasa za domom s tehlovým múrom, záhradný domček, výsadba zelene a udržiavaný trávnik sú pri tomto dome samozrejmosťou.

Dom je napojený na všetky inžinierske siete - voda, elektrina, plyn, kanalizácia.

Dispozičné riešenie:

Vstupná chodba, technická miestnosť, 3 nepriechodné izby + obývačka, otvorená kuchyňa v strede domu, samostatné WC s umývadlom, dve kúpeľne so sprchou a WC (spolu 3x WC), pričom jedna kúpeľna má vstup priamo z najväčšej spálne.

Zariadenie ako BONUS: sedacia súprava s knihovňou a skrinkou pod televizor.

TIP makléra:

Táto nehnuteľnosť je veľmi zaujímavá najmä vďaka svojej polohe, štýlu prevedenia a použitými materiálmi aj ako investícia, nakoľko sa nachádzame v turisticky veľmi atraktívnom prostredí. Obec je známa vďaka Národnému žrebčínu Topoľčianky, zámku Topoľčianky - kde chodieval 1. Česko-Slovenský prezident T.G. Masaryk a vinárskym závodom Château Topoľčianky. V okolí je množstvo zelene a lesy. V dedine je základná škola, lekár, pohostinstvo ... Dostupnosť do mesta Zlaté Moravce je "na skok", - susedná obec. Ak hľadáte kvalitný a vkusný rodinný dom bez investície so šikovným pozemkom, tak ste ho práve našli. Teším sa na obhliadku!

Dom je IHNEĎ VOĽNÝ a pripravený k nasťahovaniu.

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č. 0949 833 900

ID: 119641

Cena: dohodou

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      1586085
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Domy a chalupy
  • Druh nehnuteľnosti :
      Rodinný dom
  • Celková cena :
        Cena v RK
  • Jednotková cena:
        Cena v RK

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : -
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Topoľčianky
  • Kraj : Nitriansky
  • Okres : Zlaté Moravce
  • Štát : Slovensko

B10 Slovensko, a. s.