Popis nehnuteľnosti

IBA U NÁS! RADO Reality ponúka na predaj bývalý žrebčín Motešice – objekt „Letný Majer“. Tento očarujúci areál sa rozkladá na pozemkoch o veľkosti 18.243 m2 a má potenciál na budúce podnikanie ako napríklad agroturistika či špeciálne spoločenské eventy v príjemnom prírodnom prostredí.

Na pozemku sa nachádza viacero nehnuteľností: 2 rodinné domy, jedna menšia stavba a 2 veľké hospodárske budovy (bývalé stajne). Súčasťou areálu je príjazdová cesta v osobnom vlastníctve, ktorá zabezpečuje bezproblémový prístup.

Prvý rodinný dom sa aktuálne využíva ako príležitostný rekreačný dom na víkendové bývanie. Dom je čiastočne podpivničený, má jedno nadzemné podlažie a čiastočne obytné podkrovie.
Druhý rodinný dom, spolu s prislúchajúcou hospodárskou budovou, čaká na nové využitie. Dom je podpivničený a má jedno nadzemné podlažie bez obytného podkrovia.
Menšia stavba pozostáva z dvoch zrkadlovo obrátených bytových jednotiek, ktoré sú samostatne prístupné z vonkajšej strany stavby.
Dve rozsiahle budovy v areáli majú poľnohospodársky charakter. V minulosti boli využívané ako žrebčíny a stajne, v ktorých sa dodnes nachádzajú pôvodné boxy na ustajnenie koní.
Časť pozemku lemuje kruhovitá obehová dráha pre kone a cez pozemok tečie horský potok, ktorý krásne dokresľuje romantickú atmosféru areálu.

Areál sa doteraz využíval na permakultúrne záhradníctvo, rekreáciu a včelárstvo, ale ponúka potenciál pre obnovenie pôvodného účelu ako žrebčín a chov koní. Taktiež je vhodný pre podnikateľské aktivity v oblasti turizmu, rekreácie a organizácie špeciálnych podujatí.

Celý areál je napojený na rozvod elektriny. Na hranici pozemku sa nachádza nová elektrická prípojka a na pozemku je vlastný zdroj vody (studňa s hĺbkou 17 m, ktorá sa dá prípadne prehĺbiť). Plyn ani obecný vodovod nie sú k dispozícii. Riešenie odpadu je prostredníctvom trativodov.

"Letný Majer" sa nachádza len kúsok od mestského ruchu, no ponúka oveľa viac - fascinujúce prostredie, kde sa spája história s prírodou a kde vaše podnikateľské sny môžu zažiť úplný rozkvet. Nepremeškajte túto jedinečnú príležitosť objaviť a vlastniť tento skvostný kúsok prírodného raja.

V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať:
[b]Ing. Nikola Barteková[/b]
RADO Reality Group
Tel.: +421 905 340 680
E-mail: bartekova@radoreality.sk

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

RADO Reality Group je ocenená Realitnou úniou ako najlepšia realitná kancelária na Slovensku za rok 2022. Okrem iného sme držiteľmi ďalších 4 prestížnych ocenení.

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      1377114
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Stavebné pozemky
  • Druh nehnuteľnosti :
      Pozemok pre rodinné domy
  • Celková cena :
      399 000 €
  • Jednotková cena:
      22 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : -
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Motešice
  • Kraj : Trenčiansky
  • Okres : Trenčín
  • Štát : Slovensko

RADO Reality

RADO Reality - naša ponuka