Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj chalupu - rodinný dom v nádhernej lokalite pod hrebeňom Nízkych Tatier v obci Bacúch, na slnečnom pozemku o výmere 340 m2. Z dvora je vidieť na lúky plné kvetov, v blízkom lese si môžete nazbierať košík hríbov, napiť sa vody z liečivého prameňa alebo sa len kochať nádherou čerešňového sadu pod dedinou či vôňou smrekových lesov na úpätí hôr. Obec je vzdialená od hlučných komunikácií, chalupa sa nachádza v jednej z bočných uličiek pod kostolom.

DISPOZÍCIA:
Chalupa je jednopodlažná, chodba sprístupňuje veľkú kuchyňu s murovaným šamotovým sporákom, ktorá je zariadená jednoduchou kuchynskou linkou s prechodom do veľkej slnkom presvetlenej izby s klasickou keramickou pecou na drevo, ktorá tvorí dominantu chalupy, k dispozícií je malá kúpeľňa. Zo spojovacej chodby je možné dostať sa na klasický pôjd, ktorý je vhodný na ďalšie vyiužitie s oknom do ulice.

STAV NEHNUTEĽNOSTI:
Ide o starší dom na rekonštrukciu, už čiastočne prestavaný, ktorý je súčasťou pôvodnej architektúry 50 rokov, murovaný tehlou, strecha je pokrytá starým pozinkovaným plechom, oklepaná a udržiavaná, má zachovalý drevený krov. Na takmer rovnom slnečnom pozemku sa nachádza aj hospodárska budova- humno a maštaľ pre hospodárske zvieratá. Nehnuteľnosť je vedená na liste vlastníctva ako rodinný dom, má jedného majiteľa, je bez ťarchy. Má síce spoločnú stenu zo susediacim domom, užívanie nehnuteľnosti to však nijako neruší, každý s majiteľov má samostatný vchod, ktorý im zabezpečuje absolútne súkromie, pozemok je oplotený, vstupná bránka je z málo frekventovanej uličky, susedí z udržiavanými domami a umožňuje parkovanie priamo pri nehnuteľnosti.

VÝHODY:
Čiastočná rekonštrukcia, zachovalé a hodnotné tradičné zdroje tepla- šamotový sporák a keramická pec, blízkosť lyžiarskych stredísk – Polomka, Telgart , južná strana Chopku v dosahu 30 minút autom. Široké možnosti kultúrneho a športového vyžitia. lokalita je vzdialená od hlavných cestných komunikácií ale dobre prístupná autom a pravidelnými autobusovými spojmi.

MESAČNÉ NÁKLADY:
Pri celosezónnom využívaní sú náklady na elektrinu (vykurovanie a ohrev vody) 120 Eur/mesačne.

LOKALITA:
Bacúch je jedna z najkrajších obcí na Horehroní, jej poloha pod hrebeňom Nízkych Tatier s krásnym výhľadom na okolité prírodné scenérie Vám naplní pohár prianí o živote v pokoji a harmónií v malebnej krajine pod Kráľovou Hoľou. Nachádza sa cca 12 km od Brezna a 50 km od Popradu, cca 30 minút je to autom na južnú stranu Chopku, nachádza sa v blízkosti atraktívnych lyžiarskych SKI Centier v Polomke a v Telgarte. Blízkosť hôr a prostredie v ktorom sa nachádza nie je narušené masívnym turistickým ruchom a ponúka veľa možností na dokonalý relax, lyžovanie, turistiku, cykloturistiku, hubárčenie, zberu bylín a lesných plodov. Obec má k dispozícií dobrú občiansku vybavenosť. Usporadúva množstvo kultúrnych a športových akcií spojených z folklórom. V dosahu sú obchodíky, výrobne bioproduktov a pekáreň, ihrisko, reštaurácia a historický prameň zdravej liečivej vody.

INŽINIERSKE SIETE:
Elektriku a vodu je nutné znovu pripojiť ( zastaralé a nefunkčné prípojky vody a elektriky), na ulici sú vedené nové IS, je možnosť pripojiť sa na plyn a kanalizáciu alebo riešiť vodu vybudovaním studne a odpad zviesť do septiku.

NÁZOR MAKLÉRA:
Chalupa sa nachádza v jednej z najvyhľadávanejších lokalít a to vďaka zachovanému tradičnému charakteru dediny Bacúch- skladba obyvateľstva, ponuky služieb, prístupnosť zážitkových atrakcií ju robí miestom pre kvalitný a zdravý život v komunite dobrých ľudí. Vybudované cesty, možnosť dosahu mesta Brezno aj pravidelnou autobusovou dopravou sú dobrým zabezpečením pre ľudí vyznávajúcich zdravý životný štýl v priamom kontakte s nádhernou prírodou. Túto ponuku je nutné vidieť a osobne si vychutnať možnosti oddychu v atmosfére tohoto kraja. Kto hľadá pokoj je táto nehnuteľnosť a jej možnosti využitia práve pre neho a jeho rodinu, ihneď k dispozícií, dobre je to vidieť.

Energetická trieda G.

Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0948 363 330 alebo na annanociarova@haloreality.sk. ID ponuky: BR-64775.

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

V PRÍPADE, ŽE POTREBUJETE NAJSKÔR PREDAŤ VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ, NECHAJTE NÁM KONTAKT A MY VÁM POMÔŽEME VYMENIŤ TERAJŠIE BÝVANIE ZA NOVÉ.

U NÁS MÁTE ISTOTU: --------------------------------------------------------
- prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ
- na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov
- pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti
- profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi
- už vo väčšine lokalít robíme aj 3D skeny, videoobhliadky a pôdorysy nehnuteľnosti
- inzerujeme na viac ako 200 portáloch
- zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona
- poradíme vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť
- bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami
- pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS
-----------------------------------------------------------------------------
Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete viac ako 1 500 aktuálnych ponúk.

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      1280303
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Domy a chalupy
  • Druh nehnuteľnosti :
      Chata, chalupa
  • Celková cena :
      39 900 €
  • Jednotková cena:
      596 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : -
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Bacúch
  • Kraj : Banskobystrický
  • Okres : Brezno
  • Štát : Slovensko

HALO reality Slovensko

Naposledny pridané

  • DIRECTREAL|Prenájom atraktívnej kancelárie

    Stará Vajnorská, Bratislava-Nové Mesto

    10 €Mesačne

  • Byt 2+1 s loggiou sídl. Mier, Sp. Nová Ves

    Trieda 1. mája, Spišská Nová Ves

    Celkovo115 000 €