Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj starší rodinný dom  po čiastočnej rekonštrukcii, v  obci Vlčany , v blízkosti okresného mesta Šaľa.

Dom dispozične pozostáva z 3 izieb,  priestrannej chodby, kúpeľne a  slnečnej kuchyne, z ktorej je vchod do veľkej špajze. Kuchyňu s priestrannou  chodbou a izbami spája útulná hala. K domu prislúcha garáž. Dom je podpivničený. V pivničnom  priestore sa nachádza technická miestnosť. Z boku nehnuteľnosti, z dvora je výstup na povalu . Na pozemku nehnuteľnosti sa nachádzajú prístavby: šopa a náraďovňa k údržbe pozemku. Rodinný dom disponuje 2 vchodmi do nehnuteľnosti: z ulice a z dvora , s priamym vstupom do kuchynského priestoru .

Nehnuteľnosť prešla čiastočnou rekonštrukciou, novému majiteľovi ponúka priestor k realizácii rekonštrukcie podľa vlastných predstáv. Inak nehnuteľnosť vo veľmi dobrom stave, vhodná k okamžitému nasťahovaniu aj bez rekonštrukcie. Okná : drevené s vonkajšími  roletami. Interiérové dvere pôvodné drevené. Vchodové dvere: hlavný vchod drevené , bočný vchod presklené. Podlahy: v 2 izbách parkety, na niektorých miestach nutná oprava. Ďalšia izba je pripravená k voľbe podlahoviny . V súčasnej dobe vyrovnaná vinylom . Chodba - plávajúca  podlaha. Ostatné priestory PVC. Celý dom čerstvo maľovaný. Kúpeľňa: sanita, obklady, dlažby, vaňa – bez rekonštrukcie. Samostatná toaleta. Dom je napojený na elektrinu, plyn a obecnú vodu. Kanalizácia: v súčasnej dobe sa využíva  žumpa , ale čaká sa na pripojenie kanalizácie prostredníctvom obce. Kúrenie plynové ,v dome zabezpečené liatinovými radiátormi. V technickej  miestnosti sa nachádza kombinovaný bojler a plynový kotol . Zdravá strecha – škridla.

Dom sa nachádza na pozemku o výmere 800 m2. Zastavané plochy a nádvoria 176 m². Obytná plocha nehnuteľnosti 150 m2. Nehnuteľnosť postavená  v zastavanej , tichej a zelenej peknej ulici.

Rodinný dom v súčasnej dobe voľný, neobývaný.

Obec  Včany v súčasnej dobe patrí medzi vyhľadávané lokality na kúpu nehnuteľnosti z hľadiska blízkosti okresného mesta Šaľa a cenotvorby nehnuteľností v tomto regióne.

HODNOTENIE MAKLÉRA:

Dom sa nachádza v tichej lokalite obce mimo hlavnej cesty . Dom je po čiastočnej rekonštrukcii bez nutnosti prerábky, podľa náročnosti klienta. Pozemok slnečný, rovinatý, ponúka  priestor na prácu v záhrade, ale aj  na relax . Dobrá občianska vybavenosť obce. Výborní susedia. Blízkosť okresného mesta. Dobrá cena nehnuteľnosti!

Cena nehnuteľnosti 131.000 € .

Pri rýchlom jednaní možnosť úpravy ceny nehnuteľnosti! V cene nehnuteľnosti je zahrnuté:
- kompletný právny servis  až po odovzdanie nehnuteľnosti
- poplatky súvisiace s prevodom nehnuteľnosti -vyhotovenie zmluvnej dokumentácie autorizovaným advokátom, katastrálne poplatky
- prepis dodávateľov energií

V prípade záujmu Vám vybavíme znalecký posudok  a  najvýhodnejší hypotekárny úver.

V prípade záujmu o obhliadku ma kontaktujte na tel.č. 0919369259 alebo emailom na : info@komplexreality.sk

© Fotografie a text je autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Komplexreality

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      1274268
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Domy a chalupy
  • Druh nehnuteľnosti :
      Rodinný dom
  • Celková cena :
      131 000 €
  • Jednotková cena:
      - / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : Vlčany
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Vlčany
  • Kraj : Nitriansky
  • Okres : Šaľa
  • Štát : Slovensko

Komplex reality

Podobné nehnuteľnosti