Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj útulnú romantickú rekreačnú chatku s terasou na veľkorysom pozemku v osobnom vlastníctve na Záhorí, na úpätí Malých Karpát - v obci Hradište pod Vrátnom (SE 16 km, BA-75 km). Je situovaná na pravidelnom rovinatom oplotenom a udržiavanom pozemku s výmerou 789 m2. Pri chatke je umiestnený šikovný sklad na náradie so vstupom z terasy, ako aj pripravené vonkajšie sedenie na boku chatky. Parkovanie je vyriešené vo dvore na vybudovanom parkovacom mieste, no dá sa bez problémov nechať auto aj na ulici.

Chata je postavená cca päť rokov, je nepivničená, má jedno nadzemné podlažie, ZP - cca 40 m2, OP - cca 30 m2. Ako materiál bolo volené v celej chate najmä drevo - je drevená – zrubovitý typ, sedlová strecha - šindeľ, základy - železobetónová platňa, podlahy - drevo/dlažba/pláv. podlahy, priečky - drevo, dvere, okná s vonkajšími okenicami - drevo, kúrenie – elektrické konvektory s diaľ. ovládaním (možnosť chladenia v lete) + je možnosť dobudovať krb, ohrev vody - el. bojler, pripojenie na elektriku 230V/400V, voda z vlastnej studne vrátane rozvodov, vlastná žumpa (10 m3), plyn - rozvod na ulici, TV a internet v obci bez problémov.

Dispozícia je veľmi praktická, z terasy sa vchádza do spoločenskej miestnosti so vstupom vľavo do šikovnej kuchynky so spotrebičmi, kúpeľne so sprchovacím kútom, s umývadlom a s WC. Rovno oproti dverám sa nachádzajú dve pekné spálne. Súčasťou je i zastrešená terasa s pekným výhľadom pripravená na Váš skvelý relax pri žblnkajúcom potôčku v príjemnom „zelenom“ prostredí ovenčenom kopcami v tichej lokalite.

Chata pôsobí veľmi príjemne a útulne, všetko je pripravené a uspôsobené tak, aby sa človek cítil nielen dobre, ale aj pohodlne. Je určená primárne na rekreačné využitie, môže slúžiť nielen na víkendové, ale aj na dlhodobejšie pobyty, ideálna je aj pre rodiny s deťmi, rovnako pre starších túžiacich po kľude vidieka. Pozemok ponúka dostatok miesta na bazén, hry, oddych a ešte stále zostane dosť priestoru aj čo-to vypestovať, veľkosť a tvar otvára a veľa ďalších možností, napr. aj na výstavbu/dostavbu ďalšej/inej nehnuteľnosti. Majiteľ disponuje stavebným povolením na rozšírenie terasy a jej podpivničenie.

V obci je dobrá občianska vybavenosť (potraviny, reštaurácia, ZŠ 1-4 r., MŠ), výborná dostupnosť, pokojné plnohodnotné bývanie, krásna príroda a fajn ľudia. Obec je situovaná v krásnom prostredí západného úpätia Malých Karpát a neďalekej Myjavskej pahorkatiny, cca 150m od CHKO Malé Karpaty. Prostredie ponúka bohaté možnosti aktívneho aj pasívneho oddychu, ideálne pre hubárov, prechádzky - aj náročnejšie, cykloturistiku, či turistiku vďaka turistickým chodníkom, rovnako výborné možnosti na výlety do okolia za krásami a históriou kraja. Výborná ponuka + cena = maklér odporúča..

Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0911 127 197 alebo na beataninisova@haloreality.sk. ID ponuky: SE-66164.

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

V PRÍPADE, ŽE POTREBUJETE NAJSKÔR PREDAŤ VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ, NECHAJTE NÁM KONTAKT A MY VÁM POMÔŽEME VYMENIŤ TERAJŠIE BÝVANIE ZA NOVÉ.

U NÁS MÁTE ISTOTU: --------------------------------------------------------
- prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ
- na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov
- pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti
- profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi
- už vo väčšine lokalít robíme aj 3D skeny, videoobhliadky a pôdorysy nehnuteľnosti
- inzerujeme na viac ako 200 portáloch
- zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona
- poradíme vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť
- bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami
- pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS
-----------------------------------------------------------------------------
Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete viac ako 1 500 aktuálnych ponúk.

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      1176033
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Domy a chalupy
  • Druh nehnuteľnosti :
      Chata, chalupa
  • Celková cena :
      114 990 €
  • Jednotková cena:
      2 875 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : -
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Hradište pod Vrátnom
  • Kraj : Trnavský
  • Okres : Senica
  • Štát : Slovensko

HALO reality Malacky

Naposledny pridané

  • Dom na polosamote s 1.3Ha pozemkom Kokava nad Rimavicou

    Kokava nad Rimavicou

    Celkovo160 000 €

  • Garsónka 29 m2, balkón, po rekonštrukcii Rača

    Na pasekách, Bratislava-Rača

    Celkovo115 990 €

  • Podobné nehnuteľnosti