Popis nehnuteľnosti

RADO Reality Vám v exkluzívnom zastúpení majiteľa ponúka na predaj výnimočný 3 izbový byt v Záhorskej Bystrici s vlastným vnútorným parkovaním a kobkou.

Ak hľadáte nadštandardné bývanie na skok do lesa a zároveň v meste, potom si tento krásny byt v rodinnom projekte KOLÍSKY určite zamilujete. Tu máte na dosah pokoj malokarpatskej prírody, rovnako ako vibrujúcu atmosféru centra Bratislavy vďaka rýchlemu napojeniu na diaľnicu D2.
KOLÍSKY sú unikátnym konceptom bezpečného kids-friendly bývania od detského ihriska, pieskoviska, steny na kreslenie, crossfit ihriska s preliezkami, ping-pongovým stolom, komunitnou záhradkou a grilovacou zónou. Toto všetko v úplnom bezpečí uzavretého vnútrobloku.

Tento elegantný byt o výmere 84 m² Vás uchváti svojim komfortom a rozumne navrhnutou dispozíciou. V Kolískach sú vysoké nároky na štandard bývania prepojené s technologickými inováciami od podlahového kúrenia, stropného chladenia, prémiových materiálov a sanity, garážou s dostupnou nabíjacou stanicou pre elektromobily (je potrebné, aby sa vlastník pripojil do siete) a vlastným uzamykateľným odpadovým hospodárstvom. Praktickou výhodou tohto bytu je aj vlastné parkovacie státie s kobkou na jednom mieste v blízkosti výťahov.


BYT

Za vchodovými dverami sa nachádza veľká predsieň (s roll-dorom po celej dĺžke), ktorá opticky rozdeľuje dennú a nočnú časť bytu. Po pravej strane vojdete do krásnej priestrannej obývacej izby s balkónom, ktorá je dokonale prepojená s plne vybavenou kuchyňou s kvalitnými spotrebičmi značky Bosch a jedálenskou časťou, vytvárajúc tak ideálne miesto pre rodinnú pohodu. Po ľavej strane chodby sa nachádza presvetlená spálňa s roll-dorom, detská izba s francúzskym oknom, priestranná moderná kúpeľňa s vaňou vybavená prémiovou značkou Villeroy & Boch a oddelená toaleta. Vykurovanie je riešené vlastným termostatom cez podlahové kúrenie, počas letných mesiacov si užijete pohodu vďaka inovatívnemu stropnému chladeniu bez nepríjemného fúkania.
Pre lepšiu predstavu dispozície bytu odporúčame navštíviť 3D OBHLIADKU: https://my.matterport.com/show/?m=tf4uPp7JQ27


LOKALITA

Záhorská Bystrica disponuje okrem krásnych lesov Malých Karpát nekonečnými cyklistickými a turistickými chodníčkami aj kompletnou občianskou vybavenosťou. Nachádzajú sa tu škôlky, základná škola, potraviny (Billa, Tesco, Kaufland, Starý otec), fitness centrá, ihriská, nový športový park, pošta, lekárne, lekári, kaviarne a rozmanité reštaurácie. V blízkosti 8 minút autom je obchodno-zábavné centrum BORY MALL, kde nájdete všetko potrebné od obchodov, služieb a zábavy až po najnovšiu špičkovú nemocnicu BORY. Výhodou je aj blízkosť Marianky na pešo do pár minút kde viete tráviť krásne a pokojné prechádzky svätým údolím.


FAKTY A BENEFITY

· 3-izbový byt o celkovej výmere 84 m2
· kobka 2,3 m2
· balkón 5 m2
· úžitková plocha 79 m2
· vnútorné parkovacie státie
· 3/4 poschodie
· rok kolaudácie 2020
· uzamykateľný kids-friendly vnútroblok
· južná orientácia bytu
· elektrické vonkajšie žalúzie
· drevené podlahy
· stropné chladenie
· podlahové kúrenie
· bezbariérové bývanie


Projekt KOLÍSKY bol nominovaný Slovenskou komorou architektov, ktorá oceňuje to najkvalitnejšie bývanie zo súčasnej slovenskej architektúry prostredníctvom ceny CEZAAR.


CENA bytu: 297.500,- €
CENA parkovacieho státia: 17.500,- €
CENA kobky: 5000,- €

Ak vás táto ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať a dohodnúť si obhliadku.


Zodpovedný maklér:
Ing. Lucia Remšíková | RADO Reality Group
+ 421 948 968 401
remsikova@radoreality.sk

RADO Reality Group je ocenená Realitnou úniou ako najlepšia realitná kancelária na Slovensku za rok 2022. Okrem iného sme držiteľmi ďalších 4 prestížnych ocenení.

Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo, uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností, odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií cez preberací protokol. Fotografie a text sú autorským dielom a majetkom spoločnosti RADO Reality Group.

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      1004578
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Byty
  • Druh nehnuteľnosti :
      3-izbový byt
  • Celková cena :
      297 500 €
  • Jednotková cena:
      - / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : Ota Holúska
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Bratislava-Záhorská Bystrica
  • Kraj : Bratislavský
  • Okres : Bratislava IV
  • Štát : Slovensko

RADO Reality