Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj 3i rodinný dom s obytnou plochou 96,76 m² na pozemku s rozlohou 1326 m² v obci Halászi, 3 km od Mosonmagyaróváru.

Opis nehnuteľnosti:

Pozemok je oplotený betónovým a drôteným plotom. Záhrada je upravená, s listnatými ovocnými stromami, vŕtanou studňou a trávnatým dvorom. Okolo domu je zámková dlažba a betónový chodník.

Na dvore, ako pokračovanie rodinného domu, sa nachádza kotolňa (prístupná priamo z rodinného domu) a 40 m² garáž, ktorá môže byť prerobená na dvojgaráž. V záhrade je aj drevený záhradný domček.

Dom má výborné dispozičné riešenie a miestnosti sú priestranné. Obývačka je veľká, kuchyňa a jedáleň sú spojené s priestrannou chodbou. V kuchyni je aj špajza.

V kúpeľni je veľký sprchový kút, vaňa, WC a dvojumývadlo. Práčovňa poskytuje dostatok priestoru na sušičku, práčku a ďalšie domáce spotrebiče.

Pod domom je menšia pivnica. Do kotolne sa dá dostať cez práčovňu aj zvonku. Nachádza sa tu elektrický kotol a kotol na tuhé palivo s 1500-litrovým akumulačným zásobníkom. Tieto jednotky zabezpečujú centrálne vykurovanie domu. Okrem toho dom vykuruje aj krb v centrálnej časti a klimatizácia s funkciou kúrenia.

Steny domu sú postavené z tehál s hrúbkou 38 cm, izolovaných 10 cm grafitovou tepelnou izoláciou. Okná boli osadené v roku 2019, sú s trojsklom s tepelnou izoláciou a extra širokým profilom. Na všetkých oknách sú rolety a sieťky proti hmyzu.

Od roku 2014 prebiehala takmer kompletná rekonštrukcia domu. Vonkajšia grafitová tepelná izolácia, izolácia stropu, výmena okien (2019). Vnútorná rekonštrukcia od roku 2017: rozvody, elektrické vedenie, podlahy, sanitárne zariadenia, vykurovací systém, krb (2022), klimatizácia. Kúpeľňa bola vynovená v roku 2022. Kuchyňa bola dokončená v roku 2019 z masívneho jaseňa a kvalitnými vstavanými spotrebičmi.

Okolo domu bol nainštalovaný kamerový systém, ktorý možno sledovať aj na diaľku cez mobilný telefón. Vnútorné dvere sú posuvné, šetria priestor a harmonicky zapadajú do interiéru.

Dom má elektrickú kapacitu 3x20 A, čo umožňuje inštaláciu solárneho systému. Je pripojený na mestskú vodu, kanalizáciu, internet a káblovú televíziu. Plynové potrubie sa nachádza na ulici.

Dom poskytuje skutočné útočisko pre rodinu, ale pohodlne v ňom môže bývať aj jedna alebo dve osoby. Vďaka vynikajúcej tepelnej izolácii a viacerým možnostiam vykurovania sú prevádzkové náklady veľmi nízke a v dome sa dá udržiavať ideálna teplota po celý rok.

Rodinný dom je k dispozícii po dohode s majiteľom. Cena je 73 880 000 HUF vrátane provízie RK. Cena 187.000 € je orientačná, prepočítaná kurzom 1 EUR = 395 HUF

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      0980116
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Domy a chalupy
  • Druh nehnuteľnosti :
      Rodinný dom
  • Celková cena :
      187 000 €
  • Jednotková cena:
      1 933 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : -
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Rajka
  • Kraj : Győr-Moson-Sopron
  • Okres : Mosonmagyaróvári
  • Štát : Maďarsko

HUreality s.r.o.