Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj priestranný 5-izbový, dvojpodlažný rodinný dom s veľkou záhradou v tichej lokalite na slnečnom mieste, pozemok s rozlohou 1080 m 2, pod Lipovou s krásnym výhľadom na hory. Dom sa nachádza v jednej z najkrajších ulíc Hronca v blízkosti hrončianskej promenády z udržiavanými domami a príjemnými susedmi. Je dobre prístupný, v tesnej blízkosti miestnej asfaltovej cesty, ktorá spája ulicu z hlavnou cestou. V dome sú k dispozícií dva byty na dvoch podlažiach, je vhodný pre veľkú rodinu i podnikanie.

DOMOV PRE ĽUDÍ, KTORÍ HĽADAJÚ POHODLIE, POKOJ A HARMÓNIU .

DISPOZÍCIA:
pozostáva z 2 podlaží: na 1.podlaží sa nachádza spojovacia chodba, kuchyňa spojená s obývacou halou v ktorej je k dispozícií krb z rozvodom tepla do ďalších priestorov domu, sauna, spálňa, kúpeľňa z vaňou, osobitné WC, komora, sklad, garáž a kotolňa.
Na 2. podlažie do spojovacej haly vedie od vchodu schodisko, hala na poschodí sprístupňuje kuchyňu s komorou, ktorá je prechodová, spojená s jedálňou a obývacou izbou, orientovanou na juh, slnkom presvetlené sú takmer všetky izby. Z obývacej izby je vstup na veľký balkón, odkiaľ je krásny výhľad na lesy Slovenského rudohoria a údolie Čierneho Hrona. K dispozícií je aj spálňa a 1 izba používaná ako šatník, osobitné WC a kúpeľňa zo sprchou.
Na pozemku sa nachádza dvojkomorová pivnica, vybudovaná do svahu, záhradný domček s kuchyňou a izbou i dve veľké terasy s priestrannou oddychovou zónou a miestom na grilovanie. V záhrade je drevená hospodárska budova s kotercom pre psíka.

STAV NEHNUTEĽNOSTI:
dom bol skolaudovaný v roku 1980, ( postavený z tvárnic a tehly), plochá strecha je kvalitne izolovaná, pokrytá pozinkovaným plechom. Dom bol priebežne rekonštruovaný a to výmena plastových okien a vchodových dverí, ekonomický nový plynový kotol, izolácia obvodového múru prvého podlažia, vybudované kvalitné plávajúce podlahy v kombinácii s dlažbou, kuchynské linky so zabudovanými spotrebičmi, bodové osvetlenie v izbách, stierky, obklady, sanita a komfortný sprchovací kút v kúpeľni. Celá nehnuteľnosť nesie známky starostlivého udržiavania, rekonštrukcie s použitím kvalitného materiálu, interiér domu pôsobí elegantne, zariadenie a jeho jednotlivé časti sú riešené vkusne s použitím kvalitného dizajnu. Kúrenie a ohrev vody je zabezpečené plynovým kotlom, rozvod tepla radiátormi, k dispozícií je klasický krb a krb s prieduchmi na prvom podlaží, interiérový krb je na druhom podlaží v obývacej izbe. Dom je vhodný na okamžité nasťahovanie.

POZEMOK:
tvorí krásna záhrada, plná okrasných kríkov, kvetov a ovocných stromov, s vybudovaným prístupovým schodiskom do záhradného domčeka s terasou a miestom na grilovanie vrátane chodníka, prístup ku vchodovým dverám je upravený dlažbou, na pozemku je k dispozícií aj záhradná terasa zo záhradným krbom, zeleninové záhony a skleník, tiež plocha na parkovanie dvoch vozidiel.

INŽINIERSKE SIETE:
- obecný vodovod, elektrina (220/380V), plyn, odpad je vedený do kanalizácie
- kúrenie a ohrev vody je zabezpečené plynovým kotlom, rozvod tepla radiátormi, prípadne krbom na 1. a 2. podlaží
- SAT televízia, internet

LOKALITA :
v blízkosti hôr, krásnych výhľadových trás na kopce Slovenského rudohoria, uprostred množstva zelene a atraktívnych turistických centier ( na južnú stranu Chopku je to 20 minút autom). Prostredie v ktorom sa rodinný dom nachádza nie je narušené masívnym turistickým ruchom a ponúka veľa možností na dokonalý oddych, turistiku, cykloturistiku, hubárčenie, zberu bylín a lesných plodov. Obec Hronec organizuje množstvo športových a kultúrnych podujatí spojených z Čiernohorskou železnicou a nádhernou cyklotrasou vedúcou popod Hajný Grúň do Čierneho Balogu.

VÝHODY:
nachádza v okrajovej časti obce, v pokojnej tzv.slepej ulici, do centra obce s dobrou občianskou vybavenosťou a ponukou služieb je to 5 minút autom.
Komfortné a pohodlné bývanie pre viacčlennú rodinu - vzhľadom na dispozíciu a vybavenie možnosť využitia aj pre dve rodiny alebo i na podnikateľské účely.
Nehnuteľnosť je vo vlastníctve 1 majiteľa, nie je zaťažená žiadnou ťarchou ani vecným bremenom, ktoré by obmedzovali predaj a je k dispozícii po dohode.
Prevádzkové náklady sú závislé na ročnom období a používaní vykurovania, priemerne 200 € mesačne.
Dom je celoročne využiteľný a spolu s pozemkom je dobrou investíciou, zároveň ideálne spĺňa podmienky na život rodiny a prácu z domu.
Blízkosť hôr, zelených lúk plných poľných kvetov, fantastické výhľady na hory, čerstvý vzduch a prostredie je balzamom na dušu a telo, nachádza sa len 2 km od hlavného ťahu Banská Bystrica- Brezno v blízkosti udržiavaných domov a príjemných susedov. Túto ponuku je nutné vidieť a osobne si vychutnať možnosti bývania a oddychu na Horehroní. Kto hľadá pokoj, dom s príjemnou atmosférou a zároveň potrebuje rýchly prístup na hlavnú cestu autom je táto nehnuteľnosť a jej možnosti využitia práve pre neho a jeho rodinu.

Energetická trieda G.

Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0948 363 330 alebo na annanociarova@haloreality.sk. ID ponuky: BR-66717.

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

V PRÍPADE, ŽE POTREBUJETE NAJSKÔR PREDAŤ VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ, NECHAJTE NÁM KONTAKT A MY VÁM POMÔŽEME VYMENIŤ TERAJŠIE BÝVANIE ZA NOVÉ.

U NÁS MÁTE ISTOTU: --------------------------------------------------------
- prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ
- na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov
- pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti
- profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi
- už vo väčšine lokalít robíme aj 3D skeny, videoobhliadky a pôdorysy nehnuteľnosti
- inzerujeme na viac ako 200 portáloch
- zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona
- poradíme vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť
- bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami
- pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS
-----------------------------------------------------------------------------
Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete viac ako 1 500 aktuálnych ponúk.

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      0921512
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Domy a chalupy
  • Druh nehnuteľnosti :
      Rodinný dom
  • Celková cena :
      185 000 €
  • Jednotková cena:
      925 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : -
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Hronec
  • Kraj : Banskobystrický
  • Okres : Brezno
  • Štát : Slovensko

HALO reality Slovensko