Popis nehnuteľnosti

B10 Vám ponúka na predaj 4i Rodinný dom, ktorý je súčasťou rodinného domu s dvomi takýmito jednotkami. Rodinný dom sa nachádza v novej modernej časti Záhorskej Bystrice, pričom je situovaný na konci slepej ulice, vďaka čomu sa jedná o tichú a málo frekventovanú ulicu, čo budúci majitelia určite ocenia.

Tehlový 4i dvojpodlažný rodinný dom s úžitkovou plochou 109,27m2 bol skolaudovaný koncom roka 2017. Dom je pripojený na všetky IS vrátane optického vlákna (Orange). Zastavaná plocha pod domom predstavuje plochu o výmere 71m2. Orientovaný je na 3 svetové strany – V, S, Z. Terasa je orientovaná na severnú stranu, čo oceníte najmä v letných mesiacoch, keď bude počas dňa prirodzene tienená domom.

K domu prislúcha pozemok s výmerou 196m2, čo je dostatočný priestor na trávenie voľného času s vašimi najbližšími. Na pozemku je umiestený záhradný domček na uskladnenie náradia a bicyklov. Okrem toho sú tu osadené aj detské prvky – domček a pieskovisko. Záhrada poskytuje dostatok miesta na umiestnenie bazéna, či na pestovanie vo vyvýšených záhonoch. K nehnuteľnosti prislúchajú 2 vonkajšie parkovacie státia v blízkosti domu s výmerou spolu 27m2.

Dispozícia: úžitková plocha, ktorú dom ponúka je využitá veľmi efektívne doslova do posledného centimetra.

Prízemie: zo vstupnej chodby s množstvom úložného priestoru je vstup do kúpeľne (sprchový kút) spojenej s WC, následne sa dostávame do pekne presvetlenej dennej časti, ktorú predstavuje obývacia izba spojená s jedálenskou časťou, ktorá sa nachádza hneď vedľa oddelenej kuchyne, ktorá sa dá uzatvoriť a pachy z nej Vám tak nepôjdu do celého domu. Dominantou obývacej izby sú krbové kachle, ktoré v zimných mesiacoch dodajú vášmu domovu tú pravú atmosféru. Z obývacej izby je východ na terasu so záhradným posedením. Pod schodiskom vedúcim na poschodie sa nachádza ďalší úložný priestor.

Poschodie: z menšej chodby je prístupná ďalšia priestranná kúpeľňa s vaňou, sprchovým kútom, dvojumývadlom a nájdeme tu aj WC. Na poschodí sa nachádzajú 3 spálne s výmerami 11, 14 a 15,5m2.

Technické parametre:

Materiál: tehla Wienerberger

Zateplenie: polystyrén 15cm

Strecha: rovná s jemným vyspádovaním - Fatrafol

Kúrenie + ohrev TÚV: plynový kotol Protherm so zásobníkom teplej vody (40l)

Spôsob vykurovania: teplovodné podlahové + elektrický radiátor v spodnej kúpeľni – centrálny termostat v chodbe

Tienenie: exteriérové elektrické žalúzie na poschodí + príprava na žalúzie na prízemí

Podlahy: prízemie – vinyl Quickstep, poschodie laminátová, kúpeľne: keramika

Okná: plastové 3-sklo

Bezpečnosť: 2-zónový bezpečnostný systém JABLOTRON

Kuchyňa: sklokeramická varná doska, digestor (filtre), elektrická rúra, umývačka riadu (60cm)

Lokalita: rodinný dom sa nachádza v novej modernej časti Záhorskej Bystrice, ktorá je ako stvorená pre rodinný život s deťmi. V pešej dostupnosti je dostupná kvalitná občianska vybavenosť, nachádzajú potraviny Billa, Starý otec, viaceré kvalitné reštaurácie, kaviarne, lekáreň, pošta, pekárne, posilňovňa, kaderníctvo, ale napríklad aj výdajné miesto Packeta. Samozrejmosťou sú viaceré škôlky a škola. V blízkosti domu sa nachádzajú viaceré detské ihriská a športoviská ako miestne futbalové ihrisko, tenisové kurty, či novovzniknutý športový park, kde nájdete pumptrack, workoutovú zónu, futbalové ihrisko s umelou trávou, petang, stolný tenis, šachy, pribudnú ďalšie športoviská vrátane multifunkčného krytého ihriska, či beachvolejbalového. V pešej dostupnosti je taktiež centrum Záhorskej Bystrice – Námestie rodiny s viacerými kaviarňami, podnikmi, či zmrzlinou. Námestie je miestom častých spoločenských akcií, ktorých mestská časť organizuje neúrekom. Záhorská Bystrica je vyhľadávanou lokalitou aj vďaka dobrej dopravnej dostupnosti do centra mesta (20min. autom, či MHD). Lokalita v súčasnosti nabrala na atraktivite aj vďaka novej nemocnici Bory, ktorá je najmodernejšou nemocnicou na Slovensku, ktorá je vzdialená len približne 7 minút cesty autom. Hneď vedľa nej sa nachádza veľké nákupné stredisko Bory Mall. Ďalšou pridanou hodnotou lokality je blízkosť lesov Malých Karpát s množstvom turistických a cykloturistických cestičiek, bufetov, či miest na opekanie.

TIP makléra: ideálne bývanie pre 4-5 člennú rodinu v krásnej a pokojnej časti Záhorskej Bystrice s kvalitnou občianskou vybavenosťou a širokými možnosťami trávenia voľného času. Blízkosť školy vás odbremení od nutnosti voziť vaše deti do školy, pretože tam zájdu aj samé, čo dnes už nie je samozrejmosťou. Ak túžite vymeniť ruch mesta za pokojné a moderné bývanie v okrajovej časti mesta v dotyku s prírodou pri zachovaní dobrej dopravnej dostupnosti do centra, tak túto ponuku určite odporúčam.

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č. 0949 833 900

ID: 119368

Cena: 439 990.00 €

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      0917503
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Domy a chalupy
  • Druh nehnuteľnosti :
      Rodinný dom
  • Celková cena :
      439 990 €
  • Jednotková cena:
      4 000 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : -
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Bratislava-Záhorská Bystrica
  • Kraj : Bratislavský
  • Okres : Bratislava IV
  • Štát : Slovensko

B10 Slovensko, a. s.

Naposledny pridané

  • SKVELÁ CENA za pozemok v obci Kamienka , okres Humenné

    Kamienka, Kamienka

    Celkovo4 900 €

  • NA PREDAJ, 3 IZBOVÝ BYT V MESTE SNINA

    Palárikova, Snina

    Celkovo73 000 €

  • NA PREDAJ dom s veľkým pozemkom v meste Humenné

    Brestovská, Humenné

    Celkovo364 000 €

  • Odporúčané nehnuteľnosti