Popis nehnuteľnosti

Hľadáte svoje vysnívané bývanie v tichej lokalite, ale zároveň na skok od ruchu centra mesta? Alebo hľadáte vhodnú investičnú nehnuteľnosť? Nech preferujete ktorúkoľvek možnosť, prinášame Vám ponuku, ktorá Vaše očakávania splní.

EXKLUZÍVNE ponúkame na predaj priestranný slnečný bezberiérový dvojizbový byt v Bratislave vo vyhľadávanej lokalite mestskej časti Nivy na Rastislavovej ulici. Celková plocha bytu je 58,78 m2 (byt – 55,78 m2, pivnica – 3 m2), nachádza sa na prízemí 5 poschodového polyfunkčného bytového domu s výťahom. Pod bytmi sú vykurované nebytové priestory a celý objekt sa nachádza v uzavretom areáli s oplotenou predzáhradkou.

DISPOZÍCIA BYTU: priestranná obývačka prepojená s kuchyňou, samostatná spálňa prechodná cez ďalšiu miestnosť, ktorá môže slúžiť ako šatník, pracovňa alebo knižnica, murovaná kúpeľňa spojená s WC a veľkorysá vstupná hala.

STAV NEHNUTEĽNOSTI: pôvodne administratívna budova bola v roku 2004 kompletne prerobená, v rámci čoho bol zmenený aj účel užívania na byty a nebytové priestory. Pri výstavbe boli použité kvalitné materiály. Pri rekonštrukcii objektu došlo ku kompletnej rekonštrukcii, pri ktorej bola kompletne vymenená elektroinštalácia, rozvody vody aj odpadu, okná sú plastové so žalúziami, podlahy sú pokryté laminátovými parketami v kombinácii s dlažbou, interiérové dvere sú osadené v obložkových zárubniach, vstupné dvere sú bezpečnostné. Kuchynská linka poteší nejedného kuchára, pretože poskytuje dostatok úložného aj pracovného priestoru, samozrejmosťou sú zabudované spotrebiče – elektrická varná doska, elektrická rúra, odsávač pár a stále je dosť miesta na chladničku s mrazničkou a prípadnú umývačku. V kúpeľni je dostatok priestoru na vaňu, priestranný sprchový kút, práčku, príp. sušičku a stále je dosť miesta na odkladací priestor. Miestnosť pred spálňou je možné využiť ako pracovňu, šatník alebo milovníci čítania ako relaxačnú miestnosť s knižnicou. Pôdorys bytu stále poskytuje dostatok miesta na vybudovanie šatníkových skríň, vďaka ktorým bude mať všetko v domácnosti svoje miesto. Byt má vysoké stropy, vďaka čomu je celý priestor vzdušný.
Pozemok pod domom je vysporiadaný.

MESAČNÉ NÁKLADY: cca 200 €

LOKALITA: mestská časť Nivy sa nachádza v mestskej časti Ružinov. Kedysi to bola samostatná obec, neskôr sa pričlenila k Bratislave. Mestská časť v súčasnosti zažíva prudký rozvoj vďaka novej výstavbe bytových domov a administratívnych priestorov. Nivy patria medzi veľmi obľúbenú mestskú štvrť, ktorá v sebe spája priestor na relax, historické pamiatky, blízkosť centra mesta so svojim typickým ruchom, aj kompletnú občiansku vybavenosť. Je to vynikajúca kombinácia pre rodinné bývanie, ale aj mladých aktívnych ľudí, ktorí vyhľadávajú typický rušný mestský život. Rastislavova ulica je pomenovaná podľa veľkomoravského kniežaťa Rastislava. V blízkosti bytového domu sa v pešej dostupnosti sa nachádzajú základné aj stredné školy, obľúbená tržnica Miletičova s čerstvým ovocím, zeleninou, ďalšími potravinami aj kvetinami, reštaurácie, kaviarne, množstvo parkov s detskými ihriskami. Neďaleké obľúbené nákupné centrum Nivy ponúka všetky obchody a služby potrebné na pohodlné bývanie. Na víkendový relax, či aktívne strávený čas môžete využiť promenádu pri Dunaji alebo Medickú záhradu. Nespornou výhodou lokality je aj dobré dopravné napojenie na všetky smery a rýchly prístup do samotnej historickej časti mesta.

VÝHODY:
- priestranný dvojizbový byt s miestnosťou, ktorú je možné využiť ako šatník, pracovňu alebo priestor na relax pri dobrej knihe,
- vynikajúca investičná nehnuteľnosť vhodná na ďalší prenájom,
- kompletne zrekonštruovaný byt bez nutnosti ďalších investícii,
- vynikajúca orientácia na východnú stranu,
- skvelá občianska vybavenosť v pešej dostupnosti,
- dostatok zelene a tiché prostredie..

Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0905 784 757 alebo na katarinaparsova@haloreality.sk. ID ponuky: BA-67316.

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

V PRÍPADE, ŽE POTREBUJETE NAJSKÔR PREDAŤ VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ, NECHAJTE NÁM KONTAKT A MY VÁM POMÔŽEME VYMENIŤ TERAJŠIE BÝVANIE ZA NOVÉ.

U NÁS MÁTE ISTOTU: --------------------------------------------------------
- prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ
- na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov
- pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti
- profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi
- už vo väčšine lokalít robíme aj 3D skeny, videoobhliadky a pôdorysy nehnuteľnosti
- inzerujeme na viac ako 200 portáloch
- zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona
- poradíme vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť
- bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami
- pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS
-----------------------------------------------------------------------------
Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete viac ako 1 500 aktuálnych ponúk.

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      0295533
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Byty
  • Druh nehnuteľnosti :
      2-izbový byt
  • Celková cena :
      199 990 €
  • Jednotková cena:
      3 390 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : Rastislavova
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Bratislava-Ružinov
  • Kraj : Bratislavský
  • Okres : Bratislava II
  • Štát : Slovensko

HALO reality Bratislava

Podobné nehnuteľnosti

#
  • Predaj
Člen NARKS
... AXIS REAL | profesionáli v realitách
#
  • Predaj
... 1. Reality Rent, s.r.o.
#
  • Prenájom
Člen NARKS
... AXIS REAL | profesionáli v realitách