Popis nehnuteľnosti

EXKLUZÍVNE ponúkame na predaj priestrannú slnečnú garzónku v Bratislave, neďaleko vinohradov v obľúbenej mestskej časti Rača na Račianskej ulici. Celková plocha bytu je 33,35 m2 (byt – 27,55 m2, murovaná pivnica – 2,40 m2, lodžia – 3,40 m2), nachádza sa na 4/5 poschodí zatepleného bytového domu s výťahom.

DISPOZÍCIA BYTU: byt pozostáva z jednej obytnej miestnosti s východom na zasklenú lodžiu a príslušenstva, ktorým je predsieň spojená s kuchynským kútom a murovanej kúpeľne spojenej s WC.

STAV NEHNUTEĽNOSTI: v minulosti celý bytový objekt slúžil ako ubytovňa/slobodáreň. V roku 2009 bol kompletne zrekonštruovaný a prerobený na samostatné bytové a nebytové jednotky. V rámci rekonštrukcie objektu boli kompletne vymenené rozvody elektriny, vody, kanalizácie aj plynu. Vymenené sú plastové okná s izolačným dvojsklom so žalúziami, podlahy sú pokryté lamnátovými parketami v kombinácii s dlažbou. V predsieni sa nachádza menšia kuchynská linka v tvare L s elektrickým sporákom a chladničkou, osadená je tiež šatníková skriňa. Interiérové dvere na báze dreva sú osadené v obložkových zárubniach, vstupné dvere sú bezpečnostné protipožiarne. Lodžia je zasklená, s vetrikálnymi žalúziami, čo zabraňuje prehrievaniu bytu. Pôdorys bytu umožňuje dispozičnú úpravu tak, aby bol dokonale využitý celý priestor – kuchynská linka môže byť presunutá do izby a na jej mieste je možné vybudovať ďalší šatník.
Bytový dom bol postavený v roku 1978, v roku 2009 prešiel kompletnou obnovou. Postavený je zo železobetónových stĺpov s výplňou z tehál. Strecha je rovná, pokrytá asfaltovými pásmi. Dom je zateplený, spoločné priestory sú zrenovovaná, vstupná brána je načip. Výhodou je vlastná kotolňa, ktorá zabezpečuje kúrenie a znižuje celkové náklady na bývanie.

MESAČNÉ NÁKLADY: 90 € / 1 osobu, cca 20 € elektrina

LOKALITA: bytový dom sa nachádza na rozhraní mestských častí Nové Mesto a Rača. Rača bola až do roku 1946 samostatnou obcou, známa je predovšetkým svojimi vinohradníckymi tradíciami. V minulosti račianski vinohradníci previšovali kvalitou vína mnohé iné malokarpatské centrá. Popularitu račianského vína zvýšilo aj udelenie „dispozičného práva“ na račiansku Fankovku od Márie Terézie, čo znamenalo, že sa toto víno mohlo podávať na cisárskom dvore. Polohu bytového domu ocenia predovšetkým obyvatelia, ktorí oceňujú a vyhľadávajú bývanie v blízkosti prírody s dobrou občianskou vybavenosťou a rýchlym prístupom do centra mesta. V blízkosti domu sa nachádzajú všetko potrebné, čo človek k životu potrebuje – obchody, služby, reštaurácie. Neoceniteľnou výhodou sú aj možnosti voľnočasových aktivít – prechádzky či turistika v lesoch Malých Karpát, cyklistika cez vinice po cyklochodníkoch, športový areál Mladá garda a samozrejme aj populárne kultúrne centrum Nová Cvernovka.

VÝHODY:
- okamžite obývateľný byt bez nutnosti väčších investícií,
- vhodný ako štartovacie bývanie alebo investícia na ďalší prenájom,
- krásne prostredie s dostatkom zelene,
- jednoduchý prístup do centra mesta.
.

Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0905 784 757 alebo na katarinaparsova@haloreality.sk. ID ponuky: BA-67371.

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

V PRÍPADE, ŽE POTREBUJETE NAJSKÔR PREDAŤ VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ, NECHAJTE NÁM KONTAKT A MY VÁM POMÔŽEME VYMENIŤ TERAJŠIE BÝVANIE ZA NOVÉ.

U NÁS MÁTE ISTOTU: --------------------------------------------------------
- prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ
- na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov
- pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti
- profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi
- už vo väčšine lokalít robíme aj 3D skeny, videoobhliadky a pôdorysy nehnuteľnosti
- inzerujeme na viac ako 200 portáloch
- zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona
- poradíme vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť
- bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami
- pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS
-----------------------------------------------------------------------------
Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete viac ako 1 500 aktuálnych ponúk.

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      5875259
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Byty
  • Druh nehnuteľnosti :
      Garzónka
  • Celková cena :
      124 990 €
  • Jednotková cena:
      4 166 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : Račianska
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Bratislava-Rača
  • Kraj : Bratislavský
  • Okres : Bratislava III
  • Štát : Slovensko

HALO reality Bratislava

HALO reality Bratislava - naša ponuka

Podobné nehnuteľnosti

#
  • Kúpa
... Nové bývanie – realitná kancelária, s.r.o.
#
  • Kúpa
Člen NARKS
... Prom real consulting s. r. o.
#
  • Kúpa
Člen NARKS
... AstonReal s.r.o.
#
  • Kúpa
... Nové bývanie – realitná kancelária, s.r.o.
#
  • Predaj
... Osiris reality s. r. o.